Peste 300 de voluntari au strâns în doar câteva ore 2 tone de deșeuri de pe plajele din Constanța, în cadrul campaniei #Mulțumesc! Plaja Ta, organizată anual de City Park Mall

   2023-10-30

   Constanța, 30 octombrie 2023 – Sâmbătă, 28 octombrie, peste 300 de voluntari, între care familii cu copii, tineri, elevi și studenți, au ajutat la curățarea zonei dintre plaja Trei Papuci și plaja Modern, reușind să colecteze 2 tone de deșeuri în cadrul celei de-a treia ediții a acțiunii de ecologizare #Mulțumesc! Plaja ta, campanie organizată anual de City Park Mall of Constanta, împreună cu Asociația Constanța ReStart, Asociația Act For Tomorrow și ZOOM Beach.

   Plasticul, mucurile de țigară și capacele metalice au rămas în continuare cele mai întâlnite categorii de deșeuri colectate de pe plajele Modern, Zoom Beach și Trei Papuci.

   De la an la an, numărul voluntarilor crește și observăm că între aceștia sunt tot mai mulți copii, un semn încurajator că principiile sustenabilității au prins rădăcini în mentalul social, iar cei mici sunt educați în acest spirit. Tot mai mulți constănțeni își asumă responsabilitatea pentru mediul lor, vor plaje curate și sunt dispuși să-și sacrifice o dimineață de weekend pentru a da o mână de ajutor. Ne-am bucurat să vedem nu doar familii cu copii, ci și profesori care au venit la acțiune împreună cu elevii lor. Le mulțumim Școlii Gimnaziale nr. 8, Școlii Gimnaziale «Dan Barbilian» nr. 28 Constanța, studenților de la Universitatea Ovidius coordonați de prorectorul Alexandru Bobe, precum și copiilor de la un Centru de Plasament din oraș pentru spiritul civic de care au dat dovadă, și sperăm ca anul viitor să avem alături de noi și alte instituții care să participe la acțiune”, spun reprezentanții City Park Mall.

   #Mulțumesc! Plaja Ta, o campanie pentru plaje mai curate

   Acțiunea de ecologizare face parte din campania #Mulțumesc! Plaja Ta, derulată pentru a ne bucura de plaje curate și a încuraja un comportament responsabil față de plaje și mediul marin, cu mai puține deșeuri. Campania de ecologizare continuă demersul de conștientizare a unui comportament responsabil față de mediu Tu ce vrei să simți pe plajă? inițiat în august 2020, când au fost colectate 9.500 de chiștocuri de țigară de pe plaja ZOOM Beach.

   Natura unui MULȚUMESC!

   Inițiativa #Mulțumesc! Plaja Ta face parte din campania Natura unui MULȚUMESC!, un demers la nivelul tuturor centrelor comerciale din grupul NEPI Rockcastle care constă în implementarea unui sistem de colectare selectivă pentru reciclarea corectă a deșeurilor menajere, reducerea plasticului și a risipei alimentare din food court-urile tuturor centrelor comerciale atât din România, cât și la nivel de grup.

   #ResponsiblyTogether

    

   Toate proiectele de responsabilitate socială ale grupului, implementate la nivel regional, inclusiv pe piața din România, sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună), platforma de responsabilitate socială a NEPI Rockcastle. Responsabili, Împreună reprezintă angajamentul asumat la nivel de grup, dezvoltat și implementat prin intermediul centrelor comerciale din portofoliul companiei, de a susține comunitățile locale, de a reuni și a promova inițiative care definesc pilonii strategiei de sustenabilitate a companiei, precum educația, comunitatea și protecția mediului.

    

   Puteți urmări toate campaniile City Park Mall pe https://city-park.ro/  și pe paginile de Facebook și Instagram.

   ***

    

   Despre City Park Mall

   Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din oraș, punând la dispoziția vizitatorilor un mix de branduri de renume și opțiuni variate pentru petrecerea timpului liber. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber. Printre acestea se numără și zeci de branduri exclusive. Calvin Klein, Intimissimi și Intimissimi Uomo, Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, MAC,  Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home, BSB, Teilor New Concept Store, Napapijri sunt doar câteva dintre brandurile care se găsesc numai la City Park Mall Constanța. Mixului de magazine i se adaugă și servicii variate precum Anastasia Beverly Hills, Epil Point, World Class, Locar Wash,  curățătoria 5asec, servicii de ceasornicărie și croitorie, precum și un punct de încărcare E-charge pentru mașinile electrice. De asemenea, în parcarea supraterană a centrului comercial, proprietarii de mașini Tesla au la dispoziție stații de încărcare Superchargers. În urma unui amplu proces de reconfigurare, City Park Mall pune la dispoziția clienților o zonă de food-court extinsă cu o gamă bogată de restaurante, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe 2 etaje.

   City Park Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 17 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea și Vulcan Value Centre..

   Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

   În 2021, City Park Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță.