Constanta Park
 • Despre voucherele cadou City Park Mall

  La City Park Mall este ușor să faci cadoul potrivit. ❤⚡

  Oferă-le prietenilor și colegilor vouchere cadou City Park Mall, iar ei se vor bucura de o sesiune specială de shopping.

  Vino și achiziționează voucherul cadou – în valoare de 50 de lei sau 100 de lei – de la Info Desk City Park Mall, Nivel 0.

 • Termeni și condiții referitoare la programul de vouchere cadou

  Art. 1. Descrierea Programului

  CONSTANȚA SHOPPING CITY SRL, cu sediul social în București, Calea Floreasca nr. 169A, Floreasca 169, Clădirea A, etajul 5, secțiunea A5.1, biroul nr. 19, Sector 1, București, România, inregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J/40/3523/18.03.2013, având C.U.I. RO 31377664, reprezentată prin Cătălin-Mihai Iacob, în calitate de Mandatar, derulează în cadrul centrului comercial City Park Mall of Constanța un program de acordare vouchere cadou („Programul”), care pot fi folosite fie de către persoanele care le achiziționează, fie de persoanele cărora le-au fost acordate cu titlu de cadou.

  Art. 2. Locul desfășurării Programului

  2.1. Voucherele cadou pot fi folosite exclusiv în magazinele participante la Program din cadrul centrului comercial City Park Mall of Constanța, situat în Constanța, Bd. Alexandru Lăpusneanu 116C, județul Constanța („Centrul Comercial”).
  2.2. Lista actualizată a magazinelor participante poate fi accesată oricând la: https://city-park.ro/gift-card

  Art. 3. Termenii și condițiile de utilizare a voucherelor cadou

  3.1. Voucherele cadou sunt de 50 (cincizeci) de Lei sau 100 (o sută) de Lei, valoare ce este înscrisă pe voucher.
  3.2 Voucherele cadou prezintă următoarele elemente de siguranță: o hologramă inseriată aplicată pe voucher.
  3.3. Voucherele cadou nu pot fi preschimbate în bani (parțial sau total), înlocuite, returnate în vederea recuperării sumelor de bani achitate pentru respectivele vouchere și nici nu se poate acordă rest de bani la voucherele folosite în magazinele participante.
  3.4. Nu sunt acceptate vouchere cadou pentru plată cumpărăturilor a căror valoare totală este mai mică decât valoarea voucherelor folosite. Nu este necesar că valoarea produselor cumpărate să fie aceeași cu valoarea voucherului, diferență în plus putând fi plătită cu cash sau cu cardul, în funcție de formele de plată pe care le acceptă magazinul participant.
  3.5. Voucherele cadou pot fi combinate pentru a obține valoarea dorită. Clienții pot plăti întreagă sumă cu vouchere sau pot achita diferență de bani dacă este cazul.
  3.6. Voucherele cadou pot fi utilizate pentru a achiziționa orice produs din magazinele participante; nu există produse excluse sau de valoare prea mare care să fie exceptate de la Program.
  3.7. Voucherele cadou nu sunt valabile în cazul în care nu au aplicată hologramă sau dacă hologramă prezintă deteriorări de orice fel.
  3.8. Falsificarea voucherului cadou reprezintă fraudă.
  3.9. Voucherele cadou pot fi utilizate numai până la data expirării tipărită pe acestea. Voucherele nu pot fi utilizate că mijloc de plată în magazinele participante la o dată ulterioară celei inscripționate pe aceasta, valabilitatea lor neputând fi extinsă.
  3.10. Voucherele cadou al căror termen nu mai este valabil ori cele deteriorate nu pot fi schimbate cu alte vouchere valabile.

  Art. 4. Dispoziții finale

  4.1. Termenii și condițiile prezentului Program nu intră sub incidență Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare sau a Ordonanței de Urgentă nr. 113/2009 privind serviciile de plată.
  4.2. Prin achiziționarea voucherelor cadou, cumpăratorii, sau, după caz, persoanele cărora li se acordă aceste vouchere cadou sunt de acord cu termenii și condițiile prezentului Program.
  4.3. Termenii și condițiile prezentului Program pot fi consultate în mod gratuit pe website-ul Centrului Comercial pe pagină https://city-park.ro/gift-card, precum și la Biroul Info Desk din cadrul Centrului Comercial.
  4.4. Constanța Shopping City SRL își rezervă dreptul să modifice acești termeni și condiții, nouă versiune urmând a fi disponibilă pe website-ul Centrului Comercial pe pagină https://city-park.ro/gift-card precum și la Biroul Info Desk din cadrul Centrului Comercial.

  CONSTANȚA SHOPPING CITY SRL
  Prin: Cătălin-Mihai Iacob
  Mandatar

 • Locații în care pot fi folosite voucherele cadou

Mergi la secțiune