Mircea Bravo, Bunica și echipa filmului Nuntă pe bani vă dau întâlnire la Cinema City Constanța City Park pe 10 octombrie

   2023-10-06

   Mircea Bravo, Bunica, regizorul Cristian Ilișuan și actorii Alexandra Spătărelu și  Bob Rădulescu invită toți cinefilii constanțeni pe 10 octombrie la evenimentul de premieră destinat filmului Nuntă pe bani. Spectatorii se pot bucura de prezenta protagoniștlor atât la începutul proiecției, cât și la finalul acesteia.

   Biletele s-au pus deja în vânzare pentru evenimentul de pe 10 octombrie de la Cinema City Constanța Park, ora 19:00: https://bit.ly/3Q2QQ67

   „Ne bucurăm să prezentăm în fața publicului munca noastră din ultimul an. Pentru noi e foarte importantă interacțiunea fizică cu oamenii, simțim altfel emoțiile, reușim să vorbim și să surprindem reacții la cald. Mulțumim că veniți la cinema și că ne susțineți”, spune Mircea Bravo. 

   Presărată cu umor, cu scene romantice și momente provocatoare, comedia regizată de Cristian Ilișuan promite o stare de bine la cinema pentru întreaga familie.

   Aici trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8zSrv8bYqtM

   Alături de Mircea Bravo, Nuntă pe bani îi are în distribuție pe o serie de actori talentați, printre care îi amintim pe Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Bunica din Chinteni, dar vor fi și apariții din zona de online, cum ar fi Ionuț Rusu și Ioana Chisiu.

   Nuntă pe bani este produs de Bravo Films, în regia lui Cristian Ilișuan, imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereștiuc și Sergiu Floroaia.

   Filmările la Nuntă pe bani au durat 23 de zile și au avut loc în vara anului trecut.

   Doar la cinema aflăm dacă Mircea și partenera lui, Alexandra (Alexandra Spătărelu), vor fi împreună la bine și la rău sau combinațiile îi vor despărți.

   Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații, vă invităm să urmăriți paginile noastre de socializare:

   Instagram: https://www.instagram.com/nuntapebani_filmul/
   Facebook
   https://www.facebook.com/nuntapebanifilmul