August de senzație la City Park Mall Constanța: Super reduceri, seri electrizante cu DJ Adrian Sasu și surprize roz pentru fanii Barbie | Constanta Park

August de senzație la City Park Mall Constanța: Super reduceri, seri electrizante cu DJ Adrian Sasu și surprize roz pentru fanii Barbie

2023-08-01

Constanța, 1 august 2023 – Luna august se anunță plină de divertisment și reduceri la City Park Mall Constanța. DJ Adrian Sasu va anima serile pe terasă în fiecare joi, iar fanii Barbie se pot bucura de un decor special și de șansa de a câștiga bilete la cinema. Mai mult, cumpărăturile realizate în mall aduc beneficii suplimentare, precum vouchere cadou.

DJ Adrian Sasu transformă serile de vară din luna august în adevărate petreceri în aer liber, în fiecare joi, de la 19:00 la 21:00, pe terasa food court a City Park Mall.

 

Mai mult, centrul comercial se îmbracă în roz și îi așteaptă pe entuziaștii Barbie cu un decor tematic în care își pot face poze instagramabile în universul celei mai iubite păpuși din lume.    

 

„Cu mixurile electrizante ale DJ-ului Adrian Sasu și atmosfera vibrantă din lumea Barbie, ne propunem să oferim divertisment de calitate pentru toate vârstele. Fiecare vizită la City Park Mall Constanța devine astfel o experiență memorabilă care combină pasiunea pentru shopping de calitate, muzica, magia și surprizele”, spun reprezentanții City Park Mall Constanța.

 

Până pe 31 august, clienții care fac cumpărături în valoare de cel puțin 250 de lei pe trei bonuri fiscale și le scanează în secțiunea „Răzuiește și Câștigă” în aplicația SPOT vor câștiga garantat un bilet la filmul Barbie la Cinema City în centrul comercial.

Mix & match de vară: Reduceri de până la 50% în magazine și premii garantate în SPOT

Până la finalul lunii, clienții centrului comercial vor descoperi reduceri de până la 50% la articolele preferate din colecțiile celor mai îndrăgite branduri, de la vestimentație și accesorii până la produse esențiale de îngrijire.

De asemenea, cumpărăturile de minimum 500 lei, pe maximum trei bonuri fiscale scanate în aplicație, aduc garantat un voucher cadou în valoare de 50 lei pentru cumpărături în City Park Mall.

 

Personal styling cu stiliștii Andrew Christian, Mirela Platon și Arina Basarabeanu

Pentru cei care vor să-și redefinească stilul sau doar caută un strop de inspirație pentru noul sezon, City Park Mall Constanța oferă gratuit serviciul de consiliere stilistică, prin care clienții pot afla informații despre stil, modă, tendințe și cum să facă alegeri smart atunci când merg la shopping. Stiliștii Andrew Christian, Mirela Platon și Arina Basarabeanu îi vor ajuta pe clienți să înțeleagă mai bine ce li se potrivește în funcție de personalitate, obiceiuri și preferințe. O sesiune de styling durează două ore și poate fi rezervată prin completarea formularului disponibil pe site-ul centrului comercial.

 

 

 

***

 

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din oraș, punând la dispoziția vizitatorilor un mix de branduri de renume și opțiuni variate pentru petrecerea timpului liber. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber. Printre acestea se numără și zeci de branduri exclusive. Calvin Klein, Intimissimi și Intimissimi Uomo, Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Victoria Gallery, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, MAC,  Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home, BSB, Teilor New Concept Store, Napapijri sunt doar câteva dintre brandurile care se găsesc numai la City Park Mall Constanța. Mixului de magazine i se adaugă și servicii variate precum Anastasia Beverly Hills, Epil Point, World Class, Locar Wash,  curățătoria 5asec, servicii de ceasornicărie și croitorie, precum și un punct de încărcare E-charge pentru mașinile electrice. De asemenea, în parcarea supraterană a centrului comercial, proprietarii de mașini Tesla au la dispoziție stații de încărcare Superchargers. În urma unui amplu proces de reconfigurare, City Park Mall pune la dispoziția clienților o zonă de food-court extinsă cu o gamă bogată de restaurante, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe 2 etaje.

City Park Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 17 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea și Vulcan Value Centre..

Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

În 2021, City Park Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță.