Te-ai întrebat vreodată cum e să fii într-un scaun de antrenor și să trăiești o experiență inedită din universul Vocea României?

   Vino între 11 - 17 decembrie, la City Park Mall, să iei un loc pe cel mai dorit scaun al momentului și să fii eroul din povestea acestui sezon.

   Surprizele continuă! Stay tuned pe rețelele oficiale Vocea României și pe paginile oficiale City Park Mall pentru a descoperi cu ce urmează să te surprindem!

   Lasă-te ghidat de muzică și vocea prezentatorului, Pavel Bartoș, pentru a-ți face cele mai surprinzătoare fotografii și ocupă un scaun în:

   💺 Mega Mall București – 4 – 15 noiembrie;

   💺 Promenada Craiova - 16 noiembrie - 27 noiembrie;

   💺 Shopping City Ploiești  - 28 noiembrie - 10 decembrie;

   💺 City Park Mall Constanța - 11 decembrie - 17 decembrie.

    Let's play! Hai cu gașca de prieteni la City Park Mall și #OcupaUnScaun la Vocea României! 🧑‍🎤

   Vocea României – Doar vocea contează!

   De 11 sezoane, Vocea României ține telespectatorii în fața televizoarelor! Lacrimi, zâmbete și unele dintre cele mai mari emoții sunt atunci când antrenorii apasă butoanele și întorc scaunele pentru vocile care fac scena să vibreze!

   Sezonul 11 vine cu noi schimbări în etapa audițiilor pe nevăzute!

   Dacă anul trecut antrenorii aveau doar butonul care le oferea ocazia să-și blocheze colegii, iar aceștia nu mai puteau fi aleși de concurentul de pe scenă, acum a mai apărut un buton în joc, cel de MUTE. Această nouă opțiune le dă ocazia antrenorilor să folosească butonul împotriva colegilor care se întorc alături de ei la anumite momente. Față de butonul „block”, acesta îi „lasă fără cuvinte” pe ceilalți antrenori, adică concurenții se pot duce la ei în echipă, însă ei nu au voie să vorbească pe toată durata momentului. Trebuie să-i convingă pe cei de pe scenă pe... „Mute”.

    „E foarte important că sezonul ăsta avem butonul ăsta. O să am și eu o clipă de liniște. Nu există pedeapsă mai mare pentru Brenciu decât ce i-am făcut eu!”, va spune Tudor după ce va apăsa noul buton.

   Tot sezonul acesta, în etapa audițiilor pe nevăzute, apare și camera învingătorilor – aceasta strânge momentele de victorie ale antrenorilor care au reușit să aducă în echipele lor concurenții pe care și i-au dorit. 

   Emisiunea poate fi urmărită In fiecare vineri, de la 20:30, pe PRO TV și în avans cu 7 zile, pe VOYO.

   Data evenimentului

   11 Dec. 2023 08:00 - 17 Dec. 2023 20:00

   Download SPOT

   apple-download-icongoogle-download-icon