O, ce veste minunată! | Constanta Park

Este anotimpul bucuriei, vremea prieteniei... și prilejul de a te răsfăța cu măreția Crăciunului.  

Anul acesta te invităm la City Park Mall să te bucuri de un sezon festiv grandios și să descoperi un univers în care moda se împletește armonios cu muzica, într-un spectacol inedit și surpinzator.  

Îți oferim o mulțime de moduri în care îti poți petrece sărbătorile: 

🎀 serviciu de împachetare a cadourilor

Între 7 și 24 decembrie, avem grijă ca fiecare cadou din City Park Mall să fie cel mai frumos de sub brad. Pentru a beneficia de serviciul de împachetare a cadourilor trebuie să: ai cont în aplicația mobilă SPOT și să vii cu produsul achiziționat din City Park Mall și bonul aferent de min. 200 de lei. Află mai multe AICI.

ambalaje_1024x576px.jpg

📲 premii garantate la cumpărături, în aplicația SPOT

Între 5 și 31 decembrie, poți câștiga un premiu garantat, la cumpărături de min. 1000 de lei (pe max. 5 bonuri fiscale). Scanează bonurile în secțiunea Răzuiește și Câștigă din aplicația mobilă SPOT și câștigi pe loc unul dintre sutele de premii: vouchere cadou, produse pentru îngrijirea pielii sau produse de make-up. Scan & Win! Vezi regulamentul AICI.

💎 marele premiu prin tragere la sorți: cercei din aur alb cu diamante

Până pe 31 decembrie, scanează bonuri în valoare totală min. 1000 de lei (pe max. 5 bonuri fiscale) în secțiunea Răzuiește și Câștigă din aplicația mobilă SPOT și participi la tragerea la sorți pentru marele premiu, o pereche de cercei din aur alb cu diamante. Citește regulamentul AICI.

🎁 cadouri de bun venit în aplicația SPOT. Descarc-o din App Store sau Google Play, creează-ți cont și câștigi pe loc o sticlă de vin Beciul Domnesc;

1920x770px-A.jpg

📸 photo corner cu tematică de Crăciun;

Cel mai frumos decor pentru fotografiile de Crăciun îl găsești la City Park Mall. Rudolf și sania lui Moș Crăciun te așteaptă în piațeta liftului panoramic, nivelul -1, să creezi amintiri de neuitat alături de cei dragi, într-un cadru superb, de sărbătoare. Fotografiile se realizează contra cost.

WhatsApp Image 2023-11-16 at 14.43.32 (1).jpeg

patinoar într-un cadru feeric, lângă lac;

1024x576px.jpg

🎄 idei de cadouri pentru cei dragi;

idei de ținute festive de la brandurile noastre exclusive;

page1.jpg

evenimente pe care nu vrei să le ratezi.

lumini_1920x803px.jpg

La City Park Mall, toate se reunesc în armonie pentru a-ti crea o experiență perfectă de Crăciun. 

Ultimele tendințe în materie de fashion te așteaptă în magazine să îți stilizezi o garderobă emblematică și să te asiguri că look-ul tău va fi inspirația oricărei petreceri. 

Iar cu o vizită în magazinele de home deco, decorațiuni sau tehnologie, îți vei încânta prietenii cu gustul tău rafinat în materie de cadouri. 

Așadar, răsfață-te, lasă farmecul atemporal al Crăciunului să te seducă și vino să colinzi la City Park Mall.

Data evenimentului

29 Nov. 2023 06:00 - 31 Dec. 2023 18:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment