Efectul Picasso @ City Park Mall | Constanta Park

La 55 de ani de la expoziția Picasso din 1968, nu rata un un nou evenimentul cultural major pentru România, sub semnătura pictorului spaniol. În parteneriat cu Muzeul de Artă Recentă București, susținem expoziția Efectul Picasso.

În perioada 27 septembrie 2023 - 8 ianuarie 2024, Muzeul de Artă Recentă va gazdui 46 de lucrări semnate de artistul spaniol, Pablo Picasso și 50 de lucrări ale artiștilor români care au fost inspirați de acesta.

Efectul Picasso este o expoziție deschizătoare de drumuri. Nu doar va relua legătura la nivel înalt după cei 55 de ani de la expoziția Picasso din 1968, ci va constitui un model de și o resursă pentru viitoarele generații de artiști și pentru publicul acestora, pentru societatea și cultura locală și regională. Efectul Picasso la MARe/Muzeul de Artă Recentă București va fi evenimentul cultural major al deceniului. “ Erwin Kessler, directorul Muzeului de Artă Recentă București.

Între 25 și 30 septembrie, Efectul Picasso a curpins City Park Mall. Am adus arta mai aproape de tine cu o instalație imersivă impresionantă, amplasată în piațeta liftului panoramic, la nivelul -1.

Instalația celebrează ideea că oriunde te-ai afla în preajma artei, reacția privitorului este impredictibilă prin efect. Este o instalație care celebrează modurile diferite de a privi, de la priviri fugitive până la aflarea față în față respectiv privirea frontală a artei și a celorlalți, toate aceste întâlniri generând “ efecte”.

page1.jpg

Pătrunde în universul Picasso @ Cărturești

Până pe 9 octombrie, librăria Cărturești din City Park Mall te așteaptă cu un raft sub Efectul Picasso. De la cărți și albume de artă, la căni, jocuri puzzle sau tatuaje temporare, aici găsești numeroase obiecte inspirate din viața și universul creativ al artistului. Vino să le descoperi!

page3.jpg

Cu SPOT ai premii garantate sub Efectul Picasso

Descarcă aplicația mobilă SPOT din App Store sau Google Play, creează-ți cont, selectează City Park Mall ca mall favorit și câștigi garantat unul dintre cele 100 de vouchere Cărturești în valoare de 50 de lei sau unul dintre cele 150 de bilete la Expoziția Efectul Picasso de la MARe/ Muzeul de Artă Recentă București.

Bucură-te de o experiență unică, sub Efectul Picasso!

Data evenimentului

25 Sept. 2023 04:00 - 8 Ian. 2024 18:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment