City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

3×3 Constanța Street Play la City Park Mall!

Evenimente speciale
Data de desfăşurare

18.11.2017 - 19.11.2017

Despre Eveniment

post facebook

Vino în perioada 18-19 noiembrie, la City Park Mall, să participi la turneul de baschet 3×3 Constanța Streetplay, cu premii totale în valoare de peste 15000 lei și cu un premiu în bani la categoria de elită, Open Masculin, în valoare de 4500 lei!

Înscrierile vor avea loc începând cu 13 noiembrie, pe site-ul 3la3.ro și se vor încheia după atingerea numărului limită de 30 de echipe sau pe 15 noiembrie, ora 23.00.

Turneul se anunță unul extrem de puternic, fiecare jucător participant urmând să acumuleze puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Ranking.

Dacă iubești baschetul, dar nu îți dorești să participi la competiție, te invităm să admiri meciurile și momentele de dans cu majorete, alături de invitați speciali. De asemenea, te așteptăm cu o mulțime de concursuri pentru spectatori și lecții de baschet pentru cei mici.

Tot în cadrul acestui eveniment va avea loc și faza finală a 3×3 Schools Battle, o competiție de baschet 3×3 dedicată exclusiv școlilor și liceelor din Contanța. Elevii sunt așteptați să-și susțină colegii de pe teren, organizatorii urmând să premieze cele mai originale moduri de a face galerie: costume, pancarte etc.

 

Abonează-te la newsletter-ul City Park Mall

Mă abonez
Adresa de e-mail nu este corectă
Dacă ți-a plăcut acest articol,
urmăreşte City Park Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of