De 1 Mai în City Park Mall ne distrăm în cabina video 360°

Dacă planurile tale de 1 Mai includ o escapadă scurtă la mare, te invităm în City Park Mall să te distrezi și să rămâi cu super amintiri!

Hai să sărbătorești alături de noi în perioada 29 aprilie – 1 mai, în zona liftului panoramic de la nivelul -1 și să descoperi ce surprize ți-am pregătit!

Video booth 360 – ne bucurăm de o experiență completă cu cea mai modernă și cool cabină video. Tot ce trebuie să faci este să vii la în City Park Mall, să încerci experiența video booth 360 și te alegi cu un gif sau cu un filmuleț 360 perfect pentru a aduna cat mai multe like-uri pe Facebook sau Instagram.  Mai mult decât atât, îți oferim și varianta printată, Flip Book, pentru ca amintirile tale să fie și mai autentice. Practic, GIF-urile prind viață în afara canalelor digitale sub formă de cărticică pe care ți-o oferim gratuit.

Hai să ne distrăm împreună la Fun Room City Park Mall și să creăm super aminitiri!

Vino şi tu la cel mai tare concurs de Kendama!

Pe 28 aprilie, nimeni altul decât CRBL te provoacă să te întreci în trick-uri cu cea mai tare jucărie a momentului: kendama. Antrenează-te și poți fi încoronat campionul neînvins din City Park Mall!

Concursul KENDAMA – 7 TO SMOKE se va desfășura între orele 17:00 – 20:00 și va avea 3 etape, în care concurenții vor fi grupați în funcţie de numărul total de participanţi și li se va cere să execute cât mai bine trick-urile propuse de CRBL. Cei care se descurcă cel mai bine vor merge mai departe către etapa următoare, juriul fiind însuși CRBL – jucător profesionist de Kendama.

În finală se vor întrece cei mai buni 7 concurenți. CRBL va da un trick celor 7 finalişti, iar în funcţie de cât de bine reuşesc să redea trick-ul respectiv, se va decide ordinea de intrare în concurs, în şir indian, de la 1 la 7.  Concursul începe în ordinea menţionată mai sus, Battle of Ken, 1 vs. 1 pentru 1 singur punct. Astfel, câştigătorul primeşte un punct, iar pierzătorul trece la coada şirului indian. Concurentul care ajunge primul la 7 puncte este declarat câştigătorul concursului KENDAMA – 7 TO SMOKE. 

Poţi fi chiar tu campionul care pleacă acasă cu marele premiu7 produse Kendama Sweets. Vino pe 28 aprilie la City Park Mall să ne distrăm împreună!

Înscrierile se fac până pe 28 aprilie, ora 16:30prin completarea formularului de înscriere și a formularului de consimțământ la Info Desk. Concursul va începe la ora 17:00.

Consultă regulamentul concursului aici. Descarcă formularul de înscriere de aici și formularul de consimțământ de aici

Mențiuni importante:

  • Formularul de înscriere trebuie însoțit de formularul de consimțământ al reprezentantului legal
  • Participarea la concurs se face cu kendama proprie
  • Concursul este de tip battle of ken
  • Limita de vârstă este de 14 ani

Vino şi tu să vezi colecţia de peste 500 de kendame a lui CRBL!

Ești pasionat de Kendama, cea mai tare jucărie a momentului? Îți place să încerci super scheme și să te întreci în îndemânare și strategie cu prietenii? Ți-am pregătit o mega surpriză: expoziția de peste 500 de kendame a lui CRBL vine la City Park Mall special pentru tine!

În perioada 22– 28 aprilie, vino la City Park Mall, în piațeta liftului panoramic de la nivel -1, să vezi peste 500 de modele pe care CRBL le-a colecţionat pe parcursul a 9 ani. Unele dintre ele se folosesc pentru anumite scheme, au mărimi și greutăți diferite, sunt confecționate din diverse tipuri de lemn și colorate distinct.

În plus, pe 28 aprilie te așteptăm la cel mai tare concurs de Kendama, jurizat chiar de CRBL, jucător profesionist de Kendama! Vino să te întreci cu ceilalți candidați în cele mai ingenioase trick-uri cu cea mai populară jucărie care a făcut furori. Spune-le şi prietenilor tăi să vină să te susţină!

World Class City Park îți dă de două ori greutatea ta în aur!

World Class te încurajează să adopți un stil de viață activ și vine în întâmpinarea ta cu un discount de “aur” la abonamentul World Class, constând într-o reducere* egală cu greutatea ta de două ori!

Ex: să presupunem că ai 93 de kilograme, atunci vei primi un discount de 93×2=186 Euro la prețul de listă al abonamentului de 12 luni la clubul de care ești interesat.

Vino pe 26, 30 aprilie și 3 mai în City Park Mall, în piațeta liftului panoramic, nivel -1, cântărește-te și fă primul pas pentru un stil de viață sănătos! Oferta de “aur” include și o evaluare de fitness gratuită.

*Reducerea se aplică la prețul în Euro a abonamentelor Club Full Time 12 luni.

 

The Empty Shop

Dă o viață nouă hainelor pe care le-ai abandonat în dulap, donându-le celor care au nevoie de ele!

Ți-au rămas mici sau largi? Sunt prea colorate, out of trend, sau pur și simplu nici nu mai știai că le ai? Atunci acesta este primul semn că nu îți mai trebuie. Da, despre rochiile, bluzele, cămășile sau perechile de pantaloni uitate în dulap este vorba.

Așa că te invităm să le aduci la City Park Mall (zona Info Desk) între 6-18 aprilie, și noi ne asigurăm că ajung la cine trebuie!

  • Alege hainele pe care nu le mai porți, dar care se află într-o stare bună.
  • Adu-le la noi și ajută-ne să umplem cutia.
  • Noi le sortăm, le curățăm și le împrospătăm cu ajutorul Ariel și Lenor.
  • La final, alături de Let’s Do It Romania, le donăm copiilor și familiilor nevoiașe din programul Let’s Share & Care.

Tu ai o garderobă plină. Noi avem o cutie goală!