Concert live | Contrapunct Band la City Park Mall!

Contrapunct Band te așteaptă pe 28 octombrie, ora 17:00, la City Park Mall să asculți prima melodie din România creată în urma unui proces de crowdourcing muzical (creație colectivă, interactivă), care include peste 40 de contributori. Aceasta s-a lansat pe 16 octombrie, grație proiectului „Be a Star”.

Procedura de compoziție a integrat aplicațiile mobile, piesele trimise în concurs fiind realizate pe baza unor mini-compoziţii de maxim 60 de secunde trimise de public, pe tema „Energy”. Peste 40 de persoane au trimis mini-compoziţii muzicale ce au fost preluate de artistul Ioachim Petre (cunoscut cu numele de scenă Achi) şi transformate într-o piesă plină de energie şi groove.

Până la concert, poți asculta piesa aici:

Vino să îi vezi live pe cei de la Contrapunct Band la City Park Mall!

Sărbătorim iubirea la City Park Mall

Legenda spune că în ziua de Dragobete trebuie să fii vesel ca să îți meargă bine tot anul.

City Park Mall te ajută să ai un an plin de veselie și te așteaptă să sărbătorim dragostea.

Vino pe 24 februarie începând cu ora 19:00 la City Park Mall și te așteptăm cu un spectacol de muzică românească de dragoste alături de Școala Populară de Arte Constanța.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și concursurile noastre, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul City Park Mall sau verifică aici calendarul de evenimente.

Ziua Marinei

Vă așteptăm sâmbătă, 15 august, între orele 16:00 și 17:00 să sărbătorim împreună Ziua Marinei!