Street Food Festival revine la City Park Mall

streetfood-fb

Ai auzit? Street Food On Tour se întoarce la City Park Mall. Vino și tu să deguști bunătățile pregătite de:

Aquario
Via Geofreria
Miss Baker
Republica Pleskavica
Betty Ice
Peter Burger
Switchmorn

Te așteptăm în parcarea P0 Nord (intrare din Bdul. Alexandru Lăpușneanu) de la City Park Mall, în perioada 28-30 iulie să te bucuri de un First Preview al van-urilor care vor fi prezente în perioada 1-10 august și în Mamaia la Street Food On Tour.

Intrarea la Street Food On Tour va fi liberă. Te așteptăm cu drag și poftă de bunătăți!

PS: uite cât de bine arată ❤

street-food-peter-burger street-food-miss-baker

 

Street Food Festival te așteaptă la City Park Mall!

streetfood-1

Hei, ai un nou motiv (foarte bun, chiar delicios) ca primăvara această să ieși din casă!

Bucharest Street Food Festival, primul eveniment dedicat exclusiv conceptului de street-food, se mută și în Constanța.

Ca să nu aștepți până pe 4 mai, te așteaptă o surpriză: îți oferim un mic preview a ce înseamnă un Street Food Festival. Câteva dintre van-urile participante la First Escape vor pregăti tot felul de bunătăți în parcarea P0 Nord (intrare din Bdul. Alexandru Lăpușneanu) de la City Park Mall, pe 2 și 3 mai.

Intrarea la Street Food Festival Constanța va fi liberă. Te așteptăm cu drag și poftă de bunătăți!

Noutăți delicioase! Ghici cine vine la City Park Mall …

Îți zboară gândul la ceva delicios?

Avem bunătăți și noutăți pregătite pentru tine!

Deoarece știm cât de mult îți place mâncarea asiatică, începând de vineri 23 octombrie 2015, la City Park Mall te așteaptă un nou magazin Chopstix.

Un lucru este cert, noi am învățat să mâncăm cu bețișoarele chinezești. Încearcă și tu să aprofundezi această abilitate și vino să savurăm împreună mâncarea chinezească proaspătă și de calitate!

Ziua Roz la City Park Mall!

Duminică, 18 octombrie, este ziua dedicată evenimentelor roz la City Park Mall. Împreună cu Avon, Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici din Constanța și Fundația Regina Maria, organizăm Ziua Roz.

O simplă investigație poate salva vieți, iar în luna internațională de luptă împotriva cancerului la sân, City Park Mall își dorește să facă cunoscut mesajul specialiștilor cât mai multor femei prin evenimente și activități de conștientizare a factorilor de risc, dar și prin informarea cu privire la modalitățile de depistare și tratare a acestei boli.

Așa că te așteptăm duminică, 18 octombrie, de la ora 14:00, la City Park Mall!

***

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletter-ul City Park Mall sau verifică aici calendarul de evenimente!