World Class Constanța Fitness Festival 2017

Știm că îl aștepți cu nerăbdare, însă din motive operaționale, Constanța Fitness Festival se va desfășura cu o săptămână mai târziu. Am schimbat doar data, iar lista de invitați speciali este și mai interesantă, așa că sâmbătă, pe 15 iulie, pregătește-te pentru cel mai tare fitness show World Class în aer liber! Constanța Fitness Festival, aflat la prima ediție, te așteaptă cu o zi plină de mișcare, distracție și energie fără limite!
Vino pe faleza cazinoului din Constanța să te bucuri de o zi întreagă de energie, distracție și mișcare continuă! De dimineața până seara, ai de unde alege: cele mai noi concepte de group fitness, cel mai lung maraton de cycling în aer liber, antrenamente tip circuit care îți vor testa forța și rezistența, dar și cele mai distractive sesiuni de training în pereche!
Te vor întâmpina cei mai cool instructori ai momentului și antrenori invitați special din București și Cluj, pentru a-ți oferi cea mai complexă experiență de fitness pe care ai trăit-o vreodată!
Pe tot parcursul zilei, între sesiuni de antrenamente, se vor desfășura tombole și concursuri cu premii-surpriză. Fii pe fază și ai șansa să pleci acasă cu o mulțime de premii oferite de Hervis Sports, Toyota, Banca Românească, Zuzu și H2O.
Iar dacă te numeri printre norocoși, la finalul zilei, Pegas te trimite acasă cu o bicicletă, pe care o poți câștiga prin tragere la sorți!
Pentru a participa la tombolă, tot ce trebuie să faci este să te înscrii la fața locului și să participi la cel puțin o clasă de aerobic sau cycling.
Consultă programul de festival și vino să vezi cât de simplu și distractiv este să faci mișcare!

SCENA DE GROUP FITNESS (SCENA MARE)
09:00-09:55 YOGA, cu Daniela Petrescu, Roxana Spanache și Peter Ambjörn
10:00-10:40 DANCE cu Roxana Nuc și Cristina Neacșu
10:45-11:25 FUN-ctional cu Paul Herinean, Claudia Gugu, Paul Găman și Adriana Moiseiu
11:30-12:15 ZUMBA Team cu Starlin Belen și Cristina Mustățea
12:20-13:00 MOVE ON Challenge
Body Combat, cu Paul Herinean și Adriana Moiseiu
Dance, cu Roxana Nucu și Cristina Neacșu
Partner Challenge, cu Paul Herinean și Adriana Moiseiu
Lucian Guzu și Claudia Gugu

Pentru clasele de aerobic, intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Locurile se ocupă în ordinea sosirii participanților.
*Rezervările pentru Move On Competition se fac printr-un e-mail la: peter.ambjorn@worldclass.ro, în care să menționezi, numele, prenumele, adresa de email și numărul de telefon la care poți fi contactat/ă/. Rezervarea ta este validă atunci când primeşti un e-mail de confirmare.

SCENA DE SCHWINN CYCLING
Clasa A: 12:00 | From Low to High cu Rubens Schweitzer
Clasa A: 13:00 | HEE cu Alexandru Mureșanu
Clasa B: 14:00 | Fartlek cu Filip Grigorescu
Clasa B: 15:00 | HILL cu Horațiu Dumitrescu
Clasa C: 16:00 | Fartlek cu Cristina Mustățea
Clasa C: 17:00 | Final Countdown cu Rubens Schweitzer, Alexandru Mureșanu, Horațiu Dumitrescu și Filip Grigorescu.

Banca Românească răsplătește cel mai intens antrenament la Constanța Fitness Festival! Astfel, doi dintre cei mai activi și mai curajoși participanți care se înscriu la toate clasele de la maratonul de cycling au șansa să câștige, prin tragere la sorți, câte un echipament complet de cycling (unul de femei și unul de bărbați).
Rezervările pentru maratonul de cycling se fac aici, începând de marți, 4 iulie, ora 09:30.

Pentru a-ți rezerva locul, trebuie să menționezi numele, prenumele, adresa de email, numărul de telefon și clasa la care vrei să participi.
Poţi opta pentru următoarele variante de rezervare:
A+B+C (full marathon) – 25 de locuri disponibile
A sau B sau C – locurile se rezervă în ordinea sosirii solicitărilor.
Rezervarea ta este validă atunci când primeşti un e-mail în care ţi se confirmă opţiunea aleasă. Atenție! Dacă vei face rezervare pentru mai multe opțiuni (de exemplu: A+B+C și A sau B sau C), doar prima opțiune va fi luată în considerare și validată, iar celelalte vor fi anulate. Rezervările vor fi închise atunci când toate locurile vor fi ocupate.

ZONA DE ANTRENAMENT FUNCȚIONAL
10:00-10:40 Army Bootcamp Challenge (sesiunea I), cu Florin Ionescu și Alexandru Nicolae;
11:00-11:40 Army Bootcamp Challenge (sesiunea a II-a), cu Florin Ionescu și Diana Simineanu.

La finalul competiției, primii 6 câștigători (3 femei si 3 bărbați) vor primi premii oferite de Hervis Sports.
Înscrierile pentru Army Bootcamp Challenge se fac începând cu data de 4 iulie, printr-un email trimis la florin.ionescu@worldclass.ro, în care să menționezi, numele, prenumele, adresa de email, numărul de telefon și sesiunea de antrenament la care vrei să participi (I sau II). Rezervarea ta este validă atunci când primeşti un e-mail în care ţi se confirmă opţiunea aleasă.
De asemenea, înscrierile se vor face și la fața locului. Locurile se vor rezerva în ordinea sosirii solicitărilor.

EXTRA ACTIVITĂȚI:
Zonă de evaluări corporale cu Tanita Body Analyzer;
Zonă de relaxare H2O;
Stand Up Paddle.

Vino la super concertul VOLTAJ de la City Park Mall!

Cu siguranță nu te-ai săturat de concerte anul acesta. Energia pe care o simți în mijlocul unei mulțimi care trăiește la unison muzica e greu de descris în cuvinte și imposibil de uitat. Așa că suntem siguri că nu vei răspunde altfel decât “prezent!” la concertul pe care Voltaj îl va susține sâmbătă, 15 octombrie, la City Park Mall!

citypark_980x450_voltaj

Băieții de la Voltaj se vor opri la Constanța pentru un super concert, ocazia perfectă pentru a cânta și a dansa pe hiturile lor, pe care cu siguranță le cunoști: “Și ce”, “Asta-i viața!”, “Pic Pic”, “Albinuța”, și desigur, “20 de ani”, imnul celor care se simt mereu tineri. Nu vor lipsi din playlist nici ultimele single-uri de pe noul album “X” – “Nana”, “Anotimpuri”, “Keri Gent”.

Voltaj (Călin Goia – voce, Gabi Constantin – chitară, Adrian Cristescu – keyboards,Valeriu Ionescu – bass, Oliver Sterian – tobe) este una dintre trupele cele mai longevive și mai îndrăgite din România. Stilul lor pop-rock, cu beat-uri energice și versuri vesele, a cucerit numeroși fani și le-a adus lui Goia & co. o mulțime de premii, inclusiv un trofeu Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards 2005.

Rezervă-ți așadar ziua de sâmbătă pentru super concertul Voltaj! Ia-ți prietenii și veniți la City Park Mall în Parcare Lac, începând cu ora 19:00, să fredonați pe muzica celor de la Voltaj, să dansați și să vă simțiți liberi! Intrarea este, și ea, liberă!

Zilele Diversității Multiculturale

Vino să celebrăm împreună diversitatea multiculturală din Dobrogea!

city mall zilele diversitatii 2016

PROGRAM:

18 MARTIE 2016
17:00 – 17:15 – Ansamblul vocal-instrumental „Mandolinata“ al Casei de Cultură din Constanţa
17:15 – 19:00 – Ceremonia ceaiului – Moise Ana-Ioana

Organizator: Asociatia pentru Promovarea Egalitatii intre Tineri ADAPTO – coordonator RALUCA OANCEA

19 MARTIE 2016 
16:00 – 18:00 Spectacolul Diversităţii

Prezentatori: Liliana Moldovean si Adrian Bancila

Invitați speciali:

 Ansamblul de dans folcloric românesc Fuiorul

Fuiorul

Solistul  de muzică grecească Nikos Papadopoulos

Nea Ellada 

Ansamblul de dans folcloric aroman Vanghilizmo Group

 Ansamblul de dans turcesc/tataresc Amzacenii Yildizlar
Amzacenii Yildizlar

Organizator Spectacolul Diversității: Asociația Grupurilor Locale de Tineret – Grupul Local de Tineret ” Tineri Mereu” Constanța – Marina Domunco.

 

Pentru a fi la curent cu toate noutățile noastre, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul City Park Mall sau verifică aici calendarul de evenimente.

Festivalul Antic Tomis

Festivalul Antic Tomis, eveniment cultural-istoric de tradiţie al oraşului Constanţa, se va desfăşura în perioada 28-30 august 2015 în Parcul Tăbăcărie din Constanţa, cu participarea a cinci asociaţii de reconstituire istorică: Terra Dacica Aeterna (Cluj), Garda Apulum (Alba Iulia), România – Dacia Casa Noastră (Constanţa), Nimfele Dace (Zalau) si Scythia Minor (Dobrici, Bulgaria). Festivalul este organizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa.

Vor fi parade şi demonstraţii militare, ateliere de gastronomie antică, documentare militare şi reprezentaţii de teatru antic. Intrarea liberă.