Bubbles Party la Game World City Park Mall

Vineri, 18 mai, te invităm la o nouă ediție specială  Happy Hours Jackpot la Game World City Park Mall!

Ți-am pregătit o petrecere tematică inedită , distracție și premii foarte atractive. Te așteptăm la Bubbles Party de la ora 20:00!

Competitie Skandenberg cu Radu Valahu la City Park Mall

Desfășurare de forțe la City Park Mall – se caută un braț de fier! Dacă ești curajos și vrei să îți încerci puterile vino și tu la competiția de Skanderberg!
Evenimentul va avea loc în piațeta liftului panoramic, nivel -1. Demonstrează că ai pumnul de fier și poți fi tu cel care câștigă înfruntarea si va primi premiul!

Înscrierea este gratuită și se face la Info Desk City Park Mall prin completarea formularului de înscriere, începând de luni, 7 mai, până sâmbătă, 12 mai, până la ora 15:00.

Toți participanții sunt rugați să se prezinte cel târziu până la ora 15:00 în zona de concurs – piațeta liftului panoramic, nivei -1 – pentru confirmare și cântar.

Ești curios să-i vezi pe cei puternici măsurându-și forțele? Vino și tu sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 16:00, să iei parte la competiție!

INVITAT SPECIAL: Radu VALAHU

Detalii competiție:

Competiţia are 3 categorii de greutate pentru bărbaţi (până în 75 kg, între 75 si 95 kg, peste 95 kg) şi o categorie pentru femei.

Durează între 2 şi 4 ore.

Se vor acorda premii primilor 3 din fiecare categorie (12 premii)

Organizator: Asociația Română de Skandenberg “Braț de Fier”

Demonstrează că ești cel mai puternic!

Consultă regulamentul concursului aici.

Descarcă formularul de înscriere de aici.

Demonstrație culinară KitchenAid by Kitchen Shop

Weekend-ul acesta te invităm alături de noi în universul gastronomic KitchenAid!
Te așteptăm în City Park Mall să vezi cât de ușor prinde viață Culinary Center, gama de accesorii pentru mixerul nr. 1 în lume.
Vei lua parte la o demonstrație live de (pre)cooking, cu accesoriile pentru tocat carne, preparare paste și ravioli, tăiere spiralată, feliere, răzuire și mărunțire fructe, legume și brânzeturi. Toate cu un singur mixer multifuncțional: KitchenAid.
Ne vedem sâmbătă și duminică în fața magazinului KitchenShop din City Park Mall!

De 1 Mai în City Park Mall ne distrăm în cabina video 360°

Dacă planurile tale de 1 Mai includ o escapadă scurtă la mare, te invităm în City Park Mall să te distrezi și să rămâi cu super amintiri!

Hai să sărbătorești alături de noi în perioada 29 aprilie – 1 mai,  în intervalul orar 14:00 – 20:00 (zona liftului panoramic de la nivelul -1) și să descoperi ce surprize ți-am pregătit!

Video booth 360 – ne bucurăm de o experiență completă cu cea mai modernă și cool cabină video. Tot ce trebuie să faci este să vii la în City Park Mall, să încerci experiența video booth 360 și te alegi cu un gif sau cu un filmuleț 360 perfect pentru a aduna cat mai multe like-uri pe Facebook sau Instagram.  Mai mult decât atât, îți oferim și varianta printată, Flip Book, pentru ca amintirile tale să fie și mai autentice. Practic, GIF-urile prind viață în afara canalelor digitale sub formă de cărticică pe care ți-o oferim gratuit.

Hai să ne distrăm împreună la Fun Room City Park Mall și să creăm super aminitiri!

Vino şi tu la cel mai tare concurs de Kendama!

Pe 28 aprilie, nimeni altul decât CRBL te provoacă să te întreci în trick-uri cu cea mai tare jucărie a momentului: kendama. Antrenează-te și poți fi încoronat campionul neînvins din City Park Mall!

Concursul KENDAMA – 7 TO SMOKE se va desfășura între orele 17:00 – 20:00 și va avea 3 etape, în care concurenții vor fi grupați în funcţie de numărul total de participanţi și li se va cere să execute cât mai bine trick-urile propuse de CRBL. Cei care se descurcă cel mai bine vor merge mai departe către etapa următoare, juriul fiind însuși CRBL – jucător profesionist de Kendama.

În finală se vor întrece cei mai buni 7 concurenți. CRBL va da un trick celor 7 finalişti, iar în funcţie de cât de bine reuşesc să redea trick-ul respectiv, se va decide ordinea de intrare în concurs, în şir indian, de la 1 la 7.  Concursul începe în ordinea menţionată mai sus, Battle of Ken, 1 vs. 1 pentru 1 singur punct. Astfel, câştigătorul primeşte un punct, iar pierzătorul trece la coada şirului indian. Concurentul care ajunge primul la 7 puncte este declarat câştigătorul concursului KENDAMA – 7 TO SMOKE. 

Poţi fi chiar tu campionul care pleacă acasă cu marele premiu7 produse Kendama Sweets. Vino pe 28 aprilie la City Park Mall să ne distrăm împreună!

Înscrierile se fac până pe 28 aprilie, ora 16:30prin completarea formularului de înscriere și a formularului de consimțământ la Info Desk. Concursul va începe la ora 17:00.

Consultă regulamentul concursului aici. Descarcă formularul de înscriere de aici și formularul de consimțământ de aici

Mențiuni importante:

  • Formularul de înscriere trebuie însoțit de formularul de consimțământ al reprezentantului legal
  • Participarea la concurs se face cu kendama proprie
  • Concursul este de tip battle of ken
  • Limita de vârstă este de 14 ani