Vino să admiri clădiri faimoase sculptate în nisip chiar la City Park Mall!

Destinația ta favorită de shopping și distracție de la malul mării îți aduce vibe-ul celor mai îndrăgite locuri din lume chiar în orașul tău. City Park Mall este gazda unei expoziții inedite în cadrul căreia poți admira cele mai remarcabile construcții arhitecturale din lume sculptate cu măiestrie în nisip.

Curiozități despre sculpturile în nisip pe care le poți admira la City Park Mall:

  • Pentru realizarea sculpturilor sunt necesare 50 de tone de nisip.
  • Sculpturile sunt realizate exclusiv din nisip și apă. Artiștii introduc nisipul într-o formă de lemn urmând ca nisipul să fie comprimat. După finalizarea acestui procedeu, are loc sculptarea propriu-zisă.
  • Sculpturile au o durată de viață mare, astfel că acestea pot fi demolate prin presiune asupra lor. Sunt rezistente chiar și la ploaie și vânt.
  • Pentru realizarea unei sculpturi, fiecare artist lucrează aproximativ 200 de ore, în funcție de complexitatea operei.
  • Artiștii lucrează cu nisip lutos găsit de-a lungul malurilor fluviurilor. Nisipul oceanului, deși foarte bun pentru sculptare, nu rezistă odată ce umiditatea se evaporă.

Sculpturile sunt realizate de către talentata echipă Sand Sculpture Company. Artiștii sunt cunoscuți în întreaga lume datorită pasiunii pentru nisip pe care îl transformă în artă pură. În plus, aceștia figurează în Guinness World Records cu 8 recorduri mondiale. Ultimul record înregistrat a fost un castel de nisip înalt de 14 metri. Toate aceste recunoașteri internaționale evidențiază talentul și devotamentul întregii echipe.

Sculptura din imagine este cea mai mare din lume și a fost relizată din 30.000 de tone de nisip, doborând recordul mondial.  –  sursă foto  

Tot la capitolul surprize, City Park Mall a organizat un mega concurs. O poză cu sculpturile le-a putut aduce participanților unul dintre cele 9 vouchere Blue Air, în valoare de 200 de euro. După tragerea la sorți, cei 9 câștigători sunt:

1. Simona Negoescu
2. Paiu Oana-Nicoleta
3. Dan Aranghel
4. Victor Dinu
5. Bilghin Bolat
6. Andy Gabriella
7. Andreea Popescu
8. Cristian Manase
9. Norbert Gyarfas

 

#BeHealthy Festival by World Class vine la Constanța

În România, doar 5 din 100 de persoane merg la sala de sport. Cel mai recent Eurobarometru (martie 2018) arată că România este depășită doar de Bulgaria în lipsa de oportunități locale de sport și de mișcare. Doar 35% dintre românii care practică o formă de exerciții fizice o fac pentru sănătate, comparativ cu țările nordice, unde procentul ajunge la 83%!

World Class transformă aceste provocări în oportunități organizând cel mai amplu festival urban de health & fitness, #BeHealthy Festival, prin care vrea inspire și să motiveze din ce în ce mai mulți români să fie mai activi, mai des și să adopte un stil sănătos de viață.

#BeHealthy este, de fapt, o chemare la acțiune pentru a trăi o viață sănătoasă, o abordare holistică menită să transforme sănătatea într-o rutină zilnică. Iar sâmbătă, 30 iunie, pe Faleza Cazinoului Constanța, între orele 9:00-18:00, ce mai iubiți antrenori World Class ridică pulsul Constanței cu un mix de fitness, sport și distracție într-o atmosferă vibrantă, pe ritmuri electrizante, care dau dependență.

Festivalul #BeHealthy se desfășoară în Cluj, Timișoara, Constanța și București. După un număr record de participanți la Cluj, pe 19 mai 2018, festivalul a ajuns pe 16 iunie la București, pe 23 iunie la Timișoara, iar pe 30 iunie îndeamnă pe Faleza Cazinoului toți constănțenii să facă pasul decisiv către cel mai sănătos stil de viață.

Înscrierile la clasele din festival sunt gratuite și se fac website-ul http://behealthy.worldclass.ro, unde se poate consulta și programul complet. Pe lângă sesiunile de group fitness sau cu antrenor personal, participanții se vor putea înscrie în Boot Camp-ul Under Armour și la competiția Move On Challenge. Cei prezenți se vor bucura, de asemenea, de concursuri, premii și multe surprize din partea World Class, a sponsorilor și a partenerilor săi, pe întreg parcursul festivalului. Către cei mai curajoși, World Class lansează provocarea VR Rider, o combinație unică între fitness, planking, gaming și realitate virtuală.

Mai multe detalii despre eveniment sunt aici.

City Park Family Run

Pe 24 iunie ne bucurăm de mișcare și alergăm în familie la cea de-a doua ediție a cursei sportiv-distractive, City Park Family Run!
Participarea este gratuită, înscrierile echipelor participante având loc în cursul zilei de sâmbătă, 23 iunie 2018, în zona liftului panoramic din City Park Mall, în intervalul 10:00-21:00.
Vom alerga pe distanța de aproximativ 1 km, pe aleile din Parcul Tabacarie de lângă Țara Piticilor, în echipe de minim un minor până în 14 ani și un părinte.
Distracția va fi maximă, iar primele 5 echipe vor primi premii surpriză.

Hai să dăm startul unei vacanțe de vară active!
Organizatori: City Park Mall, Sanasport Constanța

Parteneri: World Class, Cora City Park Mall, Primăria Municipiului Constanța

Parteneri Media: Radio România Constanța

Summer Party by Game World

Vineri, 15 iunie, sărbătorim vara la Game World City Park Mall!

Te așteptăm la “Summer Party” cu bunătăți, surprize, premii speciale și un spectacol de excepție oferit de invitatul special, Mircea Cazan!

Distracția începe de la ora 21:00!

Târgul de vară „Știu să-mi aleg meseria”

Pe 9 iunie, în intervalul orar 12:00-20:00, vă aşteptăm la Târgul de vară „Știu să-mi aleg meseria” organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanța la City Park Mall.

La târg vor fi peste 20 de unități școlare care vor prezenta oferta anului școlar 2018/2019, ca urmare a solicitărilor operatorilor economici, pentru următoarele calificări profesionale: lucrător hotelier, mecanic auto, tinichigiu vopsitor auto, zootehnist, agricultor culturi de câmp,  frizer – coafor – manichiurist – pedichiurist, brutar-patiser-preparator produse făinoase, instalator instalaţii tehnico – sanitare şi de gaze, bucătar, preparator produse din lapte, mecanic agricol, lăcătuș construcții navale, tubulator naval, sudor, electromecanic nave.