Beauty Weekend la City Park Mall

Weekendul aceasta, 22-23 septembrie,  ne propunem să răsfățăm toate doamnele și doamnișoarele care ne trec pragul. În intervalul orar 12:00-20:00, vă așteptăm în piațeta liftului panoramic, nivel -1, să descoperim cele mai noi tendințe în frumusețe!

Specialiștii în beauty, Cupio, Douglas, Gerovital, Gloss, Marionnaud, Melkior și Xpert Beauty, își așteaptă clientele dornice de răsfăț cu ședințe gratuite de machiaj profesional, hairstyling și sfaturi personalizate de înfrumusețare.

Surprizele nu se opresc aici. City Park Mall a pregătit, alături de magazinele participante, promoții și cadouri pentru clientele prezente la eveniment, iar ca distracția să fie completă și amintirile de neuitat, vă așteptăm la cornerul foto!

Hai să descoperi ultimele tendințe în frumusețe la City Park Mall!

Noile colecții de toamnă îți aduc premii garantate!

Sezon nou, garderobă nouă!  City Park Mall te provoacă să fii cea mai stylish în această toamnă și de aceea ți-a pregătit cele mai noi colecții și premii garantate! Pentru că știm că niciodată nu ai prea multe perechi de pantofi, ne-am gândit să îți oferim un voucher de cumpărături cu care îți poți achiziționa încălțările mult visate.

Ce trebuie să faci?

  • Cumpără din City Park Mall, în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie, de minimum 250 de lei pe maximum 3 bonuri fiscale.
  • Vino la Info Desk cu bonul/bonurile în aceeași zi în care ai făcut cumpărăturile (până la ora 21:00).
  • Dacă te numeri printre primii 1500 participanți la campanie, primești pe loc un voucher de cumpărături la alegere*: voucher in valoare de 100 de lei la magazinul ECCO sau un voucher în valoare de 50 de lei la magazinele Buzz/Sport Vision. În plus, te poți înscrie la tombolă pentru a câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 premii mari: un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei la magazinul ECCO, un voucher în valoare de 400 de lei la magazinul BUZZ și unul în valoare de 400 de lei în magazinul Sport Vision.

Vino să descoperi noile colecții și să te pregătești așa cum trebuie pentru o toamnă cu stil!

*În limita stocului disponibil.

Balkanik Party la Game World City Park Mall

Vineri, 21 septembrie, te distrezi la Balkanik Party la Game World City Park Mall!

Te invităm să te bucuri de muzică live alături de invitații noștri: Mircea Cazan & The Band, bunătăți culinare, cocktailuri, șampanie și alte băuturi savuroase, premii generoase și multe surprize plăcute!

Începem petrecerea de la ora 21:00! Te așteptăm!

Intrarea este libera!

Ladies Night la Cinema City: A Simple Favor

Marți, 11 septembrie, are loc un nou eveniment special „Ladies Night” la Cinema City din City Park Mall!

Vino împreună cu prietenele tale să fiți primele care văd filmul „O simplă favoare” și să vă bucurați pe loc de un CADOU*!

*Cadoul constă în cartea „O simplă favoare”, editura Litera, oferită la fiecare bilet achiziționat.

  • Data: 11 septembrie 2018.
  • Ora: 19:30.
  • Film: A Simple Favor/ O simplă favoare.

Micii exploratori de mâine în marele univers!

UPC Romania și Da Vinci Kids organizează în zilele de vineri, 7 septembrie și sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 17.00, un eveniment dedicat copiilor, în parteneriat cu Oceanic Club și Fun Science la City Park Mall .

În cadrul evenimentului, specialiștii Oceanic Club și Fun Science vor antrena copiii la activități distractive despre știință și univers:

  • Vino să descoperi ce înseamna să fii explorator!
  • Vino să descoperi cum protejăm mediul înconjurator cu ajutorul roboților
  • Vino să înveți tehnici prin manipulare genetic
  • Vino să te distrezi învățând să faci pastă de dinți pentru elefanți

Așadar, vă așteptăm – părinți și copii, constănțeni și turiști aflați pe litoral – la o întâlnire de neuitat în zilele de 7 și 8 septembrie în piațeta liftului panoramic (nivel -1).

Distracție, experimente inedite și multe surprize pentru un weekend extraordinar petrecut în familie… pentru micii exploratori de mâine în marele univers!