Crystal Christmas Party

Sărbătorește împreună cu noi Aniversarea 10 ani la Game World City Park Mall Constanța!

Vineri, 21 decembrie, ești invitat la Crystal Christmas Party, de la ora 21:00!

Te bucuri de muzică live alături de trupa No Stress,  bunătăți culinare, cocktailuri, șampanie și alte băuturi savuroase, tort aniversar, plus momente și surprize interesante!

Fii norocos și vesel și bucură-te de o super petrecere împreună cu prietenii tăi!

Intrarea este gratuita!

Bucură-te de magia sărbătorilor la City Park Mall!

Anul acesta, Moșul se oprește mai întâi la City Park Mall și vă așteaptă pe toți să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase zile ale anului! V-am pregătit o lume plină de poveste în care cu toții vă veți putea bucura de cadouri, magie și muuuuultă distracție.

Iată mai jos calendarul evenimentelor cu care te așteptăm în luna decembrie:

  • 14-16 decembrie, orele 16:00-19:00
  • Adevăratul Moș Crăciun și parada sa

Alai impresionant de personaje de poveste: Familia Crăciun, Fulgii de Nea, Spiridușii, Clopoțica și Soldățelul. Surpriză: Momente speciale de împărtășire a secretelor între copii și Moș Crăciun.

  • 17-20 decembrie, orele 16:00-19:00
  • Mascota Arky și Moș Crăciun

Joacă, muzică, dans și distracție alături de mascota centrului nostru, marinarul Arky, dar și de Moș Crăciun și Doamna Crăciun, crăciunițe și spiriduși.

 

 

 

 

Crăciunul prinde viață cu un strop de magie LEGO!

Moș Crăciun și Elfii lui te cheamă în ajutor pentru că uimitoarele modele 3D, Bradul de Crăciun și Omul de zăpadă, au zeci de mii de piese LEGO!

Vino să construim împreună, pe 8 si 9 decembrie, între orele 12.00-20.00, în City Park Mall , la parter lângă Info Desk!

Bucură-te de o zi plină de distracție și imaginație cu LEGO!

Dă o viață nouă hainelor tale vechi, donându-le celor care au nevoie de ele!

Și tu ai haine pe care nu le mai porți sau nu îți mai plac dintr-un motiv sau altul? Îți ocupă spațiu în dulap și nu știi ce să faci cu ele?

Iată soluția: donează-le în containerul special amenajat pentru colectarea hainelor uzate din parcarea City Park Mall (dinspre lac)! Astfel prelungești viața hainelor tale vechi și faci o faptă bună, ajutându-i pe cei nevoiași.

Primăria municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, demarează o amplă campanie pentru colectarea hainelor uzate ce vor fi donate celor care au nevoie de ele. Implică-te și tu!

ShoeBox – Câtă generozitate încape într-o cutie de pantofi?

City Park Mall este și anul acesta partener de locație în cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi.

Alături de tine, ne dorim să tranformăm sărbătorile unor copii în zile magice, pline de bucurie. Astfel, te îndemnăm să faci o faptă bună, oferind cadouri în simple cutii de pantofi pe care să le ambalezi frumos și să le depui în perioada 1-15 decembrie la Biroul de Informații City Park Mall (intrarea principală, nivel 0).

3 pași simpli prin care vă puteți implica în proiect:

  • Luați o cutie de pantofi, ambalați-o frumos în hârtie de împachetat (se învelește capacul și corpul, fiecare separat) și gândiți-vă pentru cine veți pregăti cadoul (vârstă, sex) astfel ca produsele primite să poată fi folosite (ex: mărimi corespunzătoare la hăinuțe)*
  • Se adaugă doar lucruri care încap în cutia de pantofi: jucării, hăinuțe, încălțăminte, orice credeți ca ar bucura un copil. Toate lucrurile trebuie să fie noi. Fără excepții. O cutie se adresează unui singur copil, în funcție de gen și vârstă.
  • Aduceți cutia/ cutiile la Biroul de Informații City Park Mall (intrarea principală, nivel 0) în perioada 1-15 decembrie. Nu lipiți capacele pe cutii. Acestea se vor lipi când veți veni cu ele și se vor adăuga etichete speciale cu vârsta și sexul copilului pentru care ați pregătit cutia/cutiile.

*Primim cadouri pentru copii de toate vârstele, dar și pentru tineri cu vârsta de până la 20 de ani.

Pe 18 decembrie vom distribui cutiile împreună cu Asociația The Social Incubator, a cărei misiune este să contribuie la o schimbare pozitivă și sustenabilă în viețile tinerilor defavorizați din România prin dezvoltarea de proiecte de integrare socio-profesională pentru tinerii care au părăsit sau urmează să părăsească sistemul de protecție a copilului, cu scopul principal de a-i integra în mod real în societate, sprijinindu-i să facă tranziția către o viață independentă și demnă.

Cine va beneficia de cutiile din proiectul ShoeBox?

Copii si tineri care provin din centre de plasament din Constanța.

Despre ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi 

Ediția de anul acesta este cea cu numărul 11. ShoeBox este o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos. în fiecare an, în preajmă sărbătorilor de Crăciun, când vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii din orașele în care locuim.

ShoeBox NU este Moș Crăciun, reni și alte ființe magice, ci este despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune.