Zile de școală comode cu noua colecție Ecco pentru copii

Anul acesta, şcoala va începe mai devreme, iar clopoţelul nu va mai suna ca de obicei pe 15 septembrie, ci pe data de 11 septembrie. Aşadar, ECCO a pregătit deja noua colecţie BACK TO SCHOOL, ce oferă un climat optim şi un confort maxim pe tot parcursul orelor de clasă.
ECCO vă propune să uitaţi de grijile începutului noului an şcolar, pentru că acum confortul şi funcţionalitatea vin înfăşurate într-un design elegant, creând astfel încălţămintea care poate şi va merge peste tot alături de copii.

În ciuda vârstei lor, fetiţele se îngrijesc foarte mult de felul cum arată, formându-şi rapid o opinie despre ceea ce le place şi vor să poarte. Pantofii ECCO pentru fetiţe le permit acestora să se mişte în voie, să aibă o ţinută stilată şi plină de culoare, în timp ce se bucură de confort pe tot parcursul zilei.

Noi am descoperit la Ecco City Park Mall pantofi perfecți pentru fetițe, confecționați din piele naturală moale, prevăzuți cu șiret pentru o încălțare și ajustare ușoară și rapidă.

pantofi-fetite-roz

sneakersi-fetite-ecco

Băieţii în schimb, vor să rămână băieţi, indiferent de vreme şi de trendurile din modă! Ei preferă funcţionalitatea în locul modei. De aceea, ECCO a lansat o nouă colecţie de sneakerşi în care funcţionalitatea întâlneşte stilul modern.

ghete-casual-baieti-ecco

sneakersi-baieti-ecco

 

Vino cu micuțul tău la Ecco City Park Mall și alege încălțămintea perfectă pentru zilele de școală.