Vrei să începi anul în forță?

Începutul de an vine cu o mulțime de rezoluții și planuri de pus în aplicare. Dacă vrei să le bifezi pe toate, începe prin a avea grijă de tine și a fi în formă maximă.

Propunerea noastră este ca în noul an să încercăm să renunțăm la obiceiurile nocive și să ne apucăm de sport. Nu numai că ne vom simți mai bine fizic dar, cu siguranță, psihicul nostru va fi revigorat și gata de noi provocări.

Specialiștii în fitness din cadrul World Class City Park Mall ne-au mobilizat și împreună am făcut lista cursurilor pe care trebuie să le încerci anul acesta.

Aqua


Activitățile din cadrul clasei de Aqua Gym sunt perfect pentru toată lumea, indiferent de greutate, mobilitate sau vârstă. Acestea sunt ideale pentru antrenarea tuturor grupelor musculare dar și pentru simularea funcționării corecte a inimii și plămânilor.

Yoga


Yoga este o modalitate holistică prin care poți să îți conectezi trupul, mintea și sufletul.

Yoga nu este doar super cool ci și benefică pentru organism. Cercetătorii Les Mills, cel mai mare furnizor de antrenamente din lume, au ajuns la concluzia că yoga te ajută să îți menții tinerețea.

Prin prezența la clasele de yoga veți putea observa că vi se va îmbunătății felxibilitatea, concentrarea și forța dar și capacitatea de rezistență la stres.

Body Pump


Body Pump este una dintre cele mai cunoscute clase de coregrafie pentru tonifierea mușchilor din întregul corp.

Niciodată nu știi când sportul poate deveni pasiunea ta așa că, hai cu noi la mișcare pentru ca noul an să fie plin de vitalitate și energie!

Pentru informații contactează-ne la numarul: 0737466736