Vrei o schimbare de look? Descoperă tunsorile toamnei 2017!

Toamna aceasta nu este caracterizată de o tunsoare anume ci de spontaneitate. Indiferent dacă preferi un păr lung ca în povești sau o tunsoare scurtă și modernă, important este  să îndrăznești să te joci cu părul tău și să faci din el un accesoriu potrivit stilului tău.

Noi am cercetat ce se poartă în materie de tunsori și culori și am găsit cele mai cool variante pentru fiecare lungime de păr.

1. Pentru părul lung 

# Modern Rapunzel 

Razored-Rapunzel-kim-kardashian

Pentru păr lung, o tunsoare dreaptă poate fi alegerea perfectă dacă ai fața rotundă sau în formă de inimă. Pentru o textură fluidă, alege să porți acest tip de tunsoare cu bucle lejere. Insipă-te din stilui lui Kim Kardashian și alege să îți desparți părul în două și îți faci câteva bucle naturale din împletituri,

# Tunsoare cu breton lung 

Long-Angled-Bangs-reese witherspoon

O altă variantă perfectă dacă ai fața ovală sau alungită este o tunsoare cu breton lung, care să îți acopere fruntea fără a încărca fața.

2. Pentru părul mediu

# bob lejer 

bob-lejer-rosie-huntington

Bobul se numără printre tunsorile preferate de stiliști toamna aceasta. Un bob lejer îți poate da un farmec aparte și se potrivește de minune femeilor moderne, mereu în mișcare.

3. Pentru părul scurt

# bob scurt 

bob-scurt

# tunsoare pixie

Rock-Star-Pixie

Perfectă pentru o persoană încrezătoare, tunsoarea pixie rock te va scoate în evidență și îți va oferi acel aer rebel potrivit personalității tale.