Pandora

Bijuterii & Accesorii • Deschis

PANDORA concepe, produce şi comercializează bijuterii moderne finisate manual, din materiale originale, la preţuri accesibile.

Bijuteriile PANDORA se vând în peste 65 de ţări din şase continente prin cele 10.000 de puncte de vânzare, incluzând peste 550 de concept store PANDORA. Înfiinţată în 1982 şi având sediul central în Copenhaga, Danemarca, PANDORA numără peste 5.000 de angajaţi, din care 3.600 sunt în Gemopolis, Thailanda, locul unde compania produce bijuteriile sale. PANDORA este listată la bursa de valori din Danemarca. În 2010, veniturile totale ale companiei PANDORA au fost de 6.7 bilioane DKK (aproximativ 895 milioane EURO). Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.com.

Viaţa nu constă în momentele care au trecut. Viaţa constă în momentele de care ne amintim. Conceptul MOMENTS include linia de brăţări şi talismane PANDORA şi se refera la combinarea, crearea si construirea propriei tale expresivitati care sa se potriveasca stilului si propriei tale povesti.Creează şi combină.Poartă-ţi povestea pe braţara PANDORA şi creează o bijuterie unică.

PANDORA stories este gama de bijuterii cu articole din diferite categorii, care se potrivesc perfect împreună deoarece au în comun o asemănare fundamentală. Inele, cercei, brăţări, coliere şi pandantive din argint 925, aur de 14K şi pietre.

Conceptul COMPOSE se referă la gama PANDORA de cercei realizaţi având la bază diverse combinaţii. Incepeţi cu un set de cercuri şi pandantive pentru cercei şi realizaţi propriile dvs creaţii cu alte pandantive, combinând argintul, aurul, aurul alb/galben şi pietrele preţioase.

Te aşteaptă Luni - Sâmbătă : 10:00-22:00 Duminică : 10:00-22:00

Telefon(+4)0743.266.226 Emailro.constanta@pandorastores.net

-1 0 1
Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait