STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Brățară cu element de aur, scanner Handyscan, selfie stick Myria și multe altele.

INTRĂ ÎN JOC
City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Pandora

Bijuterii & Accesorii
TELEFON:
+40 743 266 226
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00
NIVEL:
Nivel 0

ANDORA concepe, produce şi comercializează bijuterii moderne finisate manual, din materiale originale, la preţuri accesibile.

Bijuteriile PANDORA se vând în peste 65 de ţări din şase continente prin cele 10.000 de puncte de vânzare, incluzând peste 550 de concept store PANDORA. Înfiinţată în 1982 şi având sediul central în Copenhaga, Danemarca, PANDORA numără peste 5.000 de angajaţi, din care 3.600 sunt în Gemopolis, Thailanda, locul unde compania produce bijuteriile sale. PANDORA este listată la bursa de valori din Danemarca. În 2010, veniturile totale ale companiei PANDORA au fost de 6.7 bilioane DKK (aproximativ 895 milioane EURO). Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.com.

Viaţa nu constă în momentele care au trecut. Viaţa constă în momentele de care ne amintim. Conceptul MOMENTS include linia de brăţări şi talismane PANDORA şi se refera la combinarea, crearea si construirea propriei tale expresivitati care sa se potriveasca stilului si propriei tale povesti.Creează şi combină.Poartă-ţi povestea pe braţara PANDORA şi creează o bijuterie unică.

PANDORA stories este gama de bijuterii cu articole din diferite categorii, care se potrivesc perfect împreună deoarece au în comun o asemănare fundamentală. Inele, cercei, brăţări, coliere şi pandantive din argint 925, aur de 14K şi pietre.

Conceptul COMPOSE se referă la gama PANDORA de cercei realizaţi având la bază diverse combinaţii. Incepeţi cu un set de cercuri şi pandantive pentru cercei şi realizaţi propriile dvs creaţii cu alte pandantive, combinând argintul, aurul, aurul alb/galben şi pietrele preţioase.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of