STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Brățară cu element de aur, scanner Handyscan, selfie stick Myria și multe altele.

INTRĂ ÎN JOC
City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.
background Lego

LEGO

Copii & Maternitate
TELEFON:
0341 111 250
ADRESA DE MAIL:
constanta@toy-joy.ro
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00
NIVEL:
Nivel -1

Magazinul Certificat LEGO® este conceput astfel încât să ofere o experienţă completă axată pe interacţiunea directă cu brandul LEGO.

Având suprafaţa de 120 mp deţine gama completă de produse LEGO: aproximativ 600 tipuri de seturi de construcţie adaptate fiecărei categorii de vârstă în parte, începând cu seturile LEGO DUPLO recomandate de la vârsta de 1.5 ani, şi până la complexele seturi LEGO Mindstorms, iar colecţionarii LEGO vor găsi aici seturi exclusive sau greu de găsit.

Oferta de seturi LEGO este completată de o varietate mare de cutii de depozitare LEGO şi de o serie de obiecte personalizate cu logo-ul cunoscutului brand: brelocuri, rucsacuri, magneţi, sticle pentru apă, tricouri.

În cadrul magazinului este amenajat un spaţiu de joacă unde copiii pot experimenta la faţa locului joaca cu piese LEGO. Din magazin nu putea să lipsească nici zona unde fiecare poate combina o varietate de componente pentru a crea o Minifigurină proprie, pe care o poate cumpăra la final.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of