Kitchen Shop

Decorațiuni Interioare • Deschis

KitchenShop este un altfel de magazin. Este altfel pentru că a fost creat din pasiunea noastră pentru viață și pentru gătit și vrem să vină în întâmpinarea tuturor celor care, ca și noi, împărtășesc pasiunea pentru bucuriile gustoase ale vieții!

Ce vei găsi altfel la KitchenShop în primul rând calitate. Daca ți-ai dorit vreodată acele cuțite care nu se tocesc ani la rând, sau tigaia care nu lipește nici un fel de mâncare, sau cratițele care gătesc uniform și suculent, sau orice alte scule, ustensile, palete, răzători rezistente și bine făcute, acum le poți avea!
Bucătari amatori sau profesioniști, fiecare va găsi aici ceea ce își dorește. Nu una sau doua ci toate ustensilele din bucătărie la care te poți gândi: peste 5000 de vase și instrumente de gătit de cea mai bună calitate sunt doar la un click distanță !

Ne-am informat, am experimentat și apoi am mers la producătorii care azi reinventează gătitul în lume. Aceștia au dezvoltat tehnologii inovatoare, creând produse durabile și accesorii care ușurează fantastic munca din bucătărie.

Te aşteaptă Luni - Sâmbătă : 10:00-22:00 Duminică : 10:00-22:00

Telefon(+4)0341451161 Emailcitypark@pentrugatit.ro

-1 0 1
Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait