City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Kitchen Shop

Decorațiuni Interioare
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00

KitchenShop este un altfel de magazin. Este altfel pentru că a fost creat din pasiunea noastră pentru viață și pentru gătit și vrem să vină în întâmpinarea tuturor celor care, ca și noi, împărtășesc pasiunea pentru bucuriile gustoase ale vieții!

Ce vei găsi altfel la KitchenShop în primul rând calitate. Daca ți-ai dorit vreodată acele cuțite care nu se tocesc ani la rând, sau tigaia care nu lipește nici un fel de mâncare, sau cratițele care gătesc uniform și suculent, sau orice alte scule, ustensile, palete, răzători rezistente și bine făcute, acum le poți avea!
Bucătari amatori sau profesioniști, fiecare va găsi aici ceea ce își dorește. Nu una sau doua ci toate ustensilele din bucătărie la care te poți gândi: peste 5000 de vase și instrumente de gătit de cea mai bună calitate sunt doar la un click distanță !

Ne-am informat, am experimentat și apoi am mers la producătorii care azi reinventează gătitul în lume. Aceștia au dezvoltat tehnologii inovatoare, creând produse durabile și accesorii care ușurează fantastic munca din bucătărie.

Articole Relevante

Articole pregatite pentru tine

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of