STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Brățară cu element de aur, scanner Handyscan, selfie stick Myria și multe altele.

INTRĂ ÎN JOC
City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

IQOS

Tabac
TELEFON:
0736626824
ADRESA DE MAIL:
iqosstoreconstanta@gmail.com
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00

IQOS Store va fi mai mult decât un spațiu de comercializare a produselor și accesoriilor IQOS, scopul acestuia fiind de a oferi consumatorilor un univers experimental și funcțional, cu asistență personalizată bazată pe nevoile unice ale fiecărui utilizator. Îmbinând zona comercială, în care se pot achiziţiona dispozitivele electronice și accesoriile IQOS, dar și produsele din tutun – Heets, cu o zonă de relaxare de tip lounge, unde cei care vizitează locația pot beneficia de sesiuni individuale de testare a produsului, spațiul a fost gândit să ofere o atmosferă prietenoasă, cu o atenție la detaliu prezentă în toate aspectele interacțiunii.
Designul modular și minimalist, inspirat de elemente din natura și tehnologie, este o reflexie a brandului IQOS, care propune un nou mod de a consuma tutunul, prin eliminarea arderii. IQOS Store va deveni un loc de întâlnire, o comunitate offline, pentru toți utilizatorii IQOS din zona Constantei și nu numai, în care aceștia vor descoperi cele mai recente lansări de produs, dar și edițiile limitate, vor avea acces la o gama largă de accesorii, dar și de asistență tehnică în timp real.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of