STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Brățară cu element de aur, scanner Handyscan, selfie stick Myria și multe altele.

INTRĂ ÎN JOC
City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Gerovital

Sănătate & Frumusețe
TELEFON:
+40-734-881.045
ADRESA DE MAIL:
mag.citypark@gerovital.ro
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, aduce excelența în cosmetică mai aproape de români. Primul magazin din Constanta al companiei și, totodată, primul magazin Gerovital din țară oferă o paletă largă, de peste 300 de produse. Concepute în laboratoare performante și rezultate din pasiunea și cercetarea permanentă a Specialiștilor Gerovital, produsele companiei Farmec sunt apreciate în peste 30 de piețe de pe toate continentele.

Gerovital este cel mai iubit brand românesc și o emblemă a frumuseții autohtone încă din anul 1967, când profesorul Ana Aslan a creat Gerovital H3.  Produsele Gerovital, recunoscute și apreciate atât în țară, cât și în străinătate, au la bază rețete 100% românești ce folosesc ingrediente naturale, într-o îmbinare desăvârșită a tradiției și inovației în cosmetică. Brandul reunește game atent create pentru îngrijirea părului, a pielii și a tenului, iar calitatea de top demonstrată în cei aproape 50 de ani de tradiție, i-au adus numeroase premii și distincții.  În anul 2015, brandul Gerovital a obținut titlul de SUPERBRAND 2015, distingându-se prin calitate, performanță și popularitate dintre peste 1500 de branduri analizate de Superbrands România. Produsele AslaVital pentru îngrijirea tenului au la bază un ingredient de excepție, argila pură, 100% românească, provenită dintr-o sursă unică, Munții Pădurea Craiului. Prima gamă pe bază de argilă pe plan mondial, AslaVital e la baza o conceptie originala de prevenire si intarziere a imbatranirii tenului, care valorifica potentialul de exceptie al argilei.

 

Articole Relevante

Articole pregatite pentru tine

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of