STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Brățară cu element de aur, scanner Handyscan, selfie stick Myria și multe altele.

INTRĂ ÎN JOC
City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Douglas Parfumerie

Sănătate & Frumusețe
TELEFON:
+40 241 825 032
ADRESA DE MAIL:
constanta@douglas.ro
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00
NIVEL:
Nivel 0

Deţinând peste 1.000 de magazine în 23 de ţări din Europa şi Statele Unite ale Americii, parfumeriile Douglas vă invită să vă bucuraţi de o experienţă de shopping unică, într-un mediu deosebit de prietenos şi reconfortant. Veţi găsi aici nu doar diversitatea propusă de cele mai apreciate case de parfumerie din lume (Chanel, Dior, Givenchy, Lancome, YSL, Guerlain, Bvlgari, Armani, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Hugo Boss, etc.), ci şi produse de îngrijire, înfrumuseţare şi machiaj, în pas cu ultimele tendinţe.

La Douglas veţi găsi în exclusivitate şi alte mărci celebre din lumea parfumeriei şi a produselor cosmetice, cât şi două brand-uri proprii de îngrijire a pielii şi a părului, produse în exclusivitate pentru Douglas, de unele dintre cele mai apreciate laboratoare de profil, precum şi o multitudine de accesorii de îngrijire care vă fac viaţa mai frumoasă. Veţi fi întâmpinaţi călduros, cu servicii de calitate (consiliere beauty, machiaje profesioniste, tratamente ale pielii, ambalare cadouri) şi multe alte surprize pentru dumneavoastră şi cei dragi.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of