STAI, NU ÎNCHIDE!

Pune acest ornament în bradul din jocul nostru online Ooo, brad norocos! și ești cu un pas mai aproape de super premii:


Brățară cu element de aur, scanner Handyscan, selfie stick Myria și multe altele.

INTRĂ ÎN JOC
City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Demmers Teehaus

Cafenele
TELEFON:
0241838179
ADRESA DE MAIL:
dhaminda@demmer.ro
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00

Demmers Teehaus se află în Constanţa din anul 2009 pentru a oferi iubitorilor de ceai o varietate de produse de cea mai bună calitate.

Magazinele Demmers vă aşteaptă cu peste 200 de specialităţi de ceaiuri 100% naturale,atât clasice cât şi aromatizate, dar şi cu specialităţi fără teină precum Rooibos,Honeybush, infuzii de fructe, infuzii de plante medicinale şi specialitatea braziliană, Mate.

Ceaiurile noastre sunt culese manual pentru a oferi clienţilor noştri tot ce este mai bun de pe plantaţiile controlate strict biologic.

Dulciurile deosebite şi accesoriile pe care vi le oferim sunt menite să completeze ritualul unui ceai perfect preparat chiar şi acasă, iar personalul nostru vă poate da toate informaţiile necesare pentru ca dumneavoastră să aveţi cele mai bune rezultate.

Dacă doriţi să savuraţi un ceai Demmers preparat de specialişti, vă invităm în locaţia noastră din City Park Mall. Pe lângă ceaiurile Demmers şi sucurile naturale, vă puteţi răsfăţa şi cu sortimentele noastre de cafea cu diverse arome ca cele cu whiskey irlandez, ciocolată și portocale, migdale, alune etc. Vă așteptăm cu drag!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of