Chopstix

Restaurante • Inchis acum

Inca de la deschiderea din 2008, Chopstix a vrut sa impartaseasca romanilor cunostintele sale legate de prepararea mancarurilor din bucataria chinezeasca traditionala, dar si din cea moderna. De atunci, punem la dispozitia clientilor nostri o gama cat mai variata de produse. Gatim, din ingrediente proaspete si delicioase, mancare asiatica, preponderent mancare chinezeasca. Evitam produsele congelate pentru ca stim cat de importanta este o alimentatie sanatoasa pentru fiecare dintre dumneavoastra.

Toti cei care iubesc mancarea chinezeasca si aleg calitatea si prospetimea, aleg de fapt Restaurantul Chinezesc Chopstix. Diversitatea este un element definitoriu pentru Chopstix. In vitrinele noastre veti gasi mereu peste 40 de feluri de preparate, mancare chinezeasca: noodles cu pui sau vita, pachetele de primavara, orez, salate si diverse sosuri.

Pentru clientii care isi doresc sa comande mancare chinezeasca acasa sau la birou, am dezvoltat divizia Delivery – un sistem de comanda, livrare mancare chinezeasca la birou sau acasa care le sta la dispozitie zilnic, in intervalul 10:00-22:00. Pentru ei, ne-am asumat provocarea de a deveni din ce in ce mai buni prin promptitudine si calitatea produselor pe care le oferim.

Te aşteaptă Luni - Sâmbătă : 10:00 - 22:00 Duminică : 10:00 - 22:00

Telefon(+4)0731038766 Emailcitypark@chopstix.ro

-1 0 1
Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait