City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Braiconf

Modă
ORAR:
L-V 10:00-22:00
S-D 10:00-22:00

Încă de la înfiinţare, în 1950, Braiconf a rămas fidelă principiilor sale de bază – respectul faţă de clienţi, furnizori şi angajaţi şi minutiozitatea în definitivarea detaliilor. Braiconf are grijă ca toate procesele implicate în crearea cămăşilor bărbăteşti, a costumelor, accesoriilor şi ale pieselor ready-to-wear de damă, să fie atent supravegheate astfel încât rezultatele să fie întotdeauna cele asteptate. Braiconf se diferenţiază atât pe plan local, cât şi internaţional, prin grija pe care o poartă pentru produsele sale – de la calitatea ţesăturii până la tehnicile de ambalare. Suntem atenţi în tot ceea ce facem pentru că perfecţionismul ne caracterizează.

Pasiunea si abilitatea echipei noastre de a crea produse deosebite sunt sustinute de utilizarea celor mai noi echipamente. Braiconf se bazeaza pe tehnologii de ultima generatie pentru a fi siguri ca fiecare cusatura se afla acolo unde ii este locul. De aceea, intregul proces de productie este atent supravegheat, pana la cele mai mici detalii care fac, in final, diferenta. Atentia acordata materialelor, cusaturilor si modelelor este motivul pentru care camasile noastre sunt piesele de baza din garderoba fiecarui client.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of