Tu știi care sunt cei mai adorabili pantofi pe care trebuie să-i ai vara aceasta?

Cine a zis că pantofii comozi nu pot fi și … adorabili. Da, ai citit bine! Noi am descoperit sandalele dulci și pantofii adorabili, cu detalii vesele care îți vor însenina zilele de primăvară!

Cum ai putea rezista acestor sandale dulci din material satinat? De purtat alături de o pereche de skinny jeans şi un top cu volane pentru un efect super girly.
sandale-stradivarius
Sandale Stradivarius 
 
Nuanţa de cotton candy plus faptul că aceste sandale au toc lejer și sunt confecționate din piele de cea mai bună calitate rezultă într-un aer relaxat, perfect pe zilele călduroase care vor veni.
sandale-ilpasso
Sandale cu volane – Il Passo
 
Eşti genul care nu se desparte de pantofii înalţi? Aceşti pantofi cu toc bloc sunt pentru tine! Culoarea adorabilă și încântătoare vor face din ei vor fi piesa de rezistenţă a ţinutei tale.
pantofi-epica-tezyo
Pantofi cu toc bloc – Epica – TEZYO 
 
Pentru o ieșire la o cafenea pe malul mării cu prietenele asortează-ți rochia cu imprimeuri florale cu o pereche adorabilă de balerini cu fundă.
pantofi-anna-cori
Balerini Anna Cori
 
Ai de gând să petreci o zi relaxantă? Mizează pe nişte slippers super confortabili, dar care au un element special, precum cei de mai jos, completaţi de funde supradimensionate.
pantofi-reserved
Slippers Reserved
 
Înveseleşte-ţi outfitul cu o pereche de flatforms într-o nuanţă veselă de mov sau pink și cu siguranță ziua ta va fi mai bună!
pantofi-casual-ilpasso-1 pantofi-casual-ilpasso-2
Pantofi cu platformă Il Passo
 
Vino și tu în magazinele de încălțăminte din City Park Mall să descoperi încălțămintea perfectî pentru primăvară!