Tu ai descoperit noua revistă A-HA? Va fi ghidul tău de shopping vara aceasta!

Cu siguranță te-ai obișnuit cu articolele de style&fashion din revista online A-HA!

Pentru momentele în care îți dorești ca în zilele de plajă să lași tableta sau telefonul deoparte, dar să continui să te bucuri de recomandările și articolele editorilor A-HA ți-am pregătit revista A-HA în format fizic.

În paginile revistei vei putea descoperi noutățile despre extinderea zonei de food court sau despre magazinele din City Park Mall, dar și sfaturi utile de frumusețe, fashion și lifestyle. Vezi mai jos un mic preview al noutăților din ghidul tău de shopping vara aceasta:

#Ghidul tău complet de vara aceasta – descoperă care sunt piesele esențiale de care ai nevoie pentru ca vara ta să fie una memorabilă.

a-ha-ghidul-tau-de-vara

#Moda pentru copii – vara este anotimul libertății, iar cei mici se vor bucura din plin de accesoriile, jucăriile și hăinuțele create special pentru ei

a-ha-copii

#Summer beauty – descoperă cum poți să ai un ten strălucitor și o piele perfectă pentru zilele nesfârșite de plajă.

a-ha-beauty

În plus, revista A-HA vine cu o supriză, un flyer care să-ți facă vara mai frumoasă. Dacă ești printre norocoșii care au primit o revistă cu flyer, vino cu el la Info Desk și primești un voucher de 30 lei. Citește AICI regulamentul campaniei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *