City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Tradiţia întâlneşte inovaţia în noua colecţie ECCO CROSS X

23 octombrie 2017
ecco-cross-x

În toamna 2017, trecem de la obişnuit la neobişnuit, iar cele mai neaşteptate combinaţii pot face adesea cele mai puternice declaraţii de stil. Îmbinând tradiţia unui moccasin din piele cu inovaţia unei tălpi contemporane, noul pantof ECCO CROSS X este un hibrid uimitor care va atrage atenţia bărbatului conştient de modă.

Combinaţia dintre un moccasin şi un sneaker aduce o uniune fericită: modă şi funcţionalitate. Acest moccasin clasic de la începutul anilor 1980 a fost reinventat pentru toamna/iarna 2017 adaugându-i-se o talpă de sneakers realizată cu tehnologii moderne, pentru a asigura o mişcare mai naturală a piciorului, oferind în acelaşi timp confort pas cu pas.

Sub pielea superioară, care simbolizează patrimoniul şi măiestria ECCO, există o talpă integral anatomică care permite ca la fiecare pas pantoful ECCO CROSS X să imite mişcarea naturală a piciorului astfel crescându-i flexibilitatea şi aderenţa.

Culoarea monocromă şi versatilitatea transformă acest pantof în alegerea perfectă pentru bărbaţii care doresc să-şi exprime stilul şi personalitatea. ECCO CROSS X oferă un aspect retro dar cu un design sofisticat.

Fuziunea dintre moccasin şi sneakers nu este singura combinaţie creativă în acest pantof. Combinaţia inteligentă dintre pielea nubuc de vacă şi pielea de cămilă face ca acest pantof să fie super-moale şi confortabil, oferind în acelaşi timp protecţie robustă şi sprijin pe gleznă şi călcâi.

Aceste combinaţii perfecte fac din pantofii ECCO CROSS X accesoriul ideal pentru ţinutele casual cool, oferind ţinutei un aer relaxat şi un stil masculin. Iar pentru a adăuga ţinutei un aspect de lux relaxat, completaţi ţinuta cu rucsacul ECCO KASAN cu un design simplu, realizat din pânză bogată şi grea. Rucsacul are un interior inteligent cu buzunare şi o curea pentru chei, fiind astfel accesoriul potrivit pentru bărbatul modern.

Pantofi casual bărbaţi ECCO Cross X (Negri)

Preţ: 649,90 lei

ghete ecco

Ghete casual bărbaţi ECCO Cross X (Negre)

Preţ: 689,90 lei

ghete-casual-ecco

Rucsac casual bărbaţi ECCO Kasan Easypack (Negru)

Preţ:1019,90 lei

Noua colecţie se găseşte în magazinul ECCO din City Park Mall. Vă așteptăm la cumpărături!

Abonează-te la newsletter-ul City Park Mall

Mă abonez
Adresa de e-mail nu este corectă
Dacă ți-a plăcut acest articol,
urmăreşte City Park Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of