Ținute sofisticate pentru petrecerea de Revelion

Odată cu sărbătorile de iarnă, nu putem să nu ne gândim la petrecerile de sfârșit de an, așa că îți sărim în ajutor cu sfaturi de stil și inspirație ultrafashionable.

Paiete, mătase, catifea, piele, croiuri originale … ținuta ta de Revelion trebuie să facă senzație. Pune-ți imaginația la bătaie, combinând item-uri cool cu cele mai pretențioase. și vei obține outfituri autentice și de invidiat.

PENTRU EA

# Minunea dintr-o piesă – salopeta

Datorită lejerității și a materialelor din care sunt croite salopetele sunt alegerea ideală pentru o seară perfectă. Fie că optați pentru o salopetă cu un singur umăr și croieli care subliniază talia sau o salopetă din material elegant (catifea, metalice etc) atitudinea de femeie puternică este cea care o accesorizează cel mai bine.

salopete-revelion
Salopetă din catifea – MANGO
Salopetă paiete – Zara
Salopetă neagră – Nissa 

Nu uitați să alegeți accesoriile potrivite pentru salopetă. Pantofii din materiale prețioase și cu toc gros sunt senzația acestei ierni.

pantofi
Pantofi catifea albastră – Zara
Pantofi lac – Anna Cori
Pantofi cu toc gros – Musette 

# Ținuta încântătoare – rochia 

A venit momentul să strălucești la propriu. De altfel, ce motiv poți găsi să te abții? Petrecerea de Revelion este cu și despre strălucire. În această seară poți fii extravagantă și poți alege rochii metalice, din paiete sau catifea.
rochii-revelion
Rochie paiete – Mohito
Rochie catifea – PNK Casual – Victoria Gallery
Rochie din catifea cu aplicații – Nissa

Nu putem uita că accesoriile perfecte completează ținuta.
genti-plic
Geantă argintie – MANGO
Geantă neagră – Reserved

PENTRU EL

Domnilor, sezonul acesta este cazul să uitați de celebra combinație blug + cămașă albă. Materialele noi, cum ar fi catifeaua, lâna și detaliile din peiele conferă o alură modernă și sofisticată.
costum-barbati
Pantaloni din lână – D’S Damat
Eșarfă – D’S Damat
Cămașă – Tommy Hilfiger

Nu uitați că pantofii și ghetele de iarnă vă pot completa ținuta într-un mod cool.