Terapia cu reduceri: vezi beneficiile prezentate de Sînziana Sooper

Sînziana, al cărei stil îl admirăm cu drag, ne-a oferit inspirația necesară pentru a ne bucura de sportul nostru favorit – shopping-ul. Am stat de vorbă cu ea la o cafea mare cu lapte și am avut parte de o sooper prezentare a beneficiilor „alergării’ după reduceri. Vrei să le descoperi? Vezi mai jos de ce iubește Sînziana Sooper shopping-ul.

A-HA!: Bună, Sînziana! Azi ai fost într-o tură de shopping la City Park Mall. Noi știm că tu, la fel ca noi, iubești shoppingul așa că am vrea să știm de ce este oficial hobby-ul tău preferat. 

Cred că perioada reducerilor este momentul oportun să eliminăm stresul acumulat  pe parcursul anului și chiar ne ajută creierul să producă hormonul fericirii. Te-ai gândit vreodată la shopping-ul în perioada reducerilor ca la un exercițiu de imaginație?  Nici eu, până am ajuns în City Park Mall și a trebuit să mă decid ce să îmi aleg dintre toate hainele și accesoriile super wow de la reduceri, pentru a alcătui câteva outfit-uri care să îmi impresioneze prietenele la ieșirile în oras.

Iubesc shopping-ul atât de mult încât, pentru mine, este cu adevarat o terapie. Hai să vă spun de ce:

#1 – Mă ajută să dorm mai bine
Dorm foarte liniștită atunci când știu că n-am lăsat pe raft nimic din ce-mi doream extraordinar de mult, având în vedere că prețurile în sezonul reducerilor sunt atât de mici.
wake-up-shopping

#2 – Ține loc de mers la sală
Vă spun pe cuvânt, după un maraton de shopping, am febră musculară și mă simt exact ca după o oră de cardio.
giphy (1)

#3 – Este mai eficient decât o ședinta la psiholog
Nu există terapie mai bună decât mersul la shopping. Ai ocazia să faci terapie prin culoare, căci sunt atâtea rafturi pline cu haine pastelate care-ți mângâie retina sau aromatherapy la raionul cu parfumuri. Hainele te ascultă, nu te judecă. De asta avem nevoie!
shopping-gifs

#4 – Mai nou, ține loc și de mers la petreceri
Nu are rost să pierdem nopțile în oraș și să facem riduri, când la City Park Mall reducerile sunt motiv de … party!
giphy

Întrebarea noastră de zi cu zi este, de foarte multe ori, în ce să ne mai îmbrăcăm?!

Eu zic sa aruncăm un ochi prin magazinele din City Park Mall. Cu siguranță vom găsi ceva super cool. Uite ce ținute perfecte pentru momentele importante din viața mea am găsit în doar câteva ore de shopping:

sanziana-sooper-city-park-mall-articol

Ținuta 1 – Pentru o ieșire la o cafea cu prietenele
Ținuta 2 – Pentru un cocktail party puțin altfel
Ținuta 3 – Pentru ieșiri romantice de Ziua Îndrăgostiților