Super iarnă cu reduceri: interviu cu Sînziana Sooper

A-HA!: Care sunt cele 3 obiecte pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie? Dar la un maraton de shopping?

Pe o insulă pustie aș lua: un aparat foto, cremă de protecție, periuță de dinți.

La un maraton de shopping: Cei mai comozi teniși în picioare, o borsetă mică în care să țin cardul și telefonul (geanta de cele mai multe ori e foarte grea și mă incomodează) și o sticluță de apă plată pentru a mă hidrata de la atâta “alergat”.

A-HA!: Sînziana, care sunt brand-urile tale preferate de fashion si beauty din City Park Mall?

Pull&Bear, Zara, H&M si Sephora.

A-HA!: Cum ai descrie ziua ta ideală de shopping?

De cele mai multe ori când ajung prin mall fără mulți bani la mine, se întâmplă să găsesc cele mai frumoase lucruri din Calea Lactee, apoi merg acasă și nu mai pot să dorm noaptea pentru că stau cu gândul numai la ele. Alte dăți când merg cu toți banii strânși, nu mai găsesc aproape nimic.

Deci, într-o zi ideală aș fi eu singură la mall fără să mă grăbească nimeni, aș sta acolo de când se deschide până seara când se închide, aș proba absolut tot ce-mi place până mi s-ar distruge coafura, aș găsi mărimea mea la toate produsele și jeansii perfecți care să mă arate suplă, apoi aș avea și bani să plătesc tot, tot, tot.

Într-o zi perfectă de shopping, în afară de haine, cred că mi-aș lua și 2 fonduri de ten cu acoperire foarte bună și vreo 3 palete de farduri de la Urban Decay, dar n-aș uita să cumpăr câte ceva și pentru iubitul sau părinții mei.

A-HA!: Ce a fost mai întâi: mood-ul sau outfit-ul?

Mood-ul clar! La mine cel puțin. Din fericire am un job care-mi permite să mă îmbrac cum vreau, când vreau. De cele mai multe ori aleg să mă îmbrac colorat pentru că este o petrecere în sufletul meu.

A-HA!: Dacă ai rămâne încuiată peste noapte într-un mall, ce ai face?

Waw. Păi în primul rând cred ca m-aș panica. :)) Deși sună bine să petrec o noapte într-un mall, nu suport ideea de a fi încuiată undeva. Apoi probabil aș începe să mă machiez, să probez haine și aș filma un vlog pentru canalul meu de youtube. Ar fi super fun. După ce aș fi extenuată, m-aș culca în patul din vitrina Zara Home.

A-HA!: Primești un free shopping ticket valabil toată viața pentru un singur brand. Care ar fi acela? 

OH DOAMNEEEE! CE INTREBARE GREA. HmmmHmmmHMMMMMMM….Cred că Zara.

A-HA!: Dacă ai putea sa intri în posesia întregii garderobe ale unei fashioniste, pe cine ai alege?

Sincer, în ultimii ani îmi place super mult cum a evoluat Inna ca stil vestimentar. Are o echipă foarte tare care se ocupă de styling-ul ei și mi se pare cea mai fresh de la noi din țară. Mă uit deseori la ea pe Instagram să văd ce hăinuțe frumoase mai poartă. Asa că da, aș vrea garderoba Innei.