Street Food Festival revine la City Park Mall

Ai auzit? Street Food On Tour se întoarce la City Park Mall. Vino și tu să deguști bunătățile pregătite de:

AQUARIO – Restaurantul Mediteraneean care s-a îndreptat ușor ușor și spre zona de street-food, oferind publicului gurmand o paleta largă de preparate gustoase. Sănătoasă, vie, proaspătă, naturală – acestea sunt cele patru caracteristici ale uneia dintre cele mai îndrăgite bucătarii regionale ale lumii: bucătăria mediteraneană.

Via Gofreria reprezintă întruchiparea adevăratelor gofre belgiene, pufoase și dulci, la care se pot adăuga fructe proaspete, înghețată și toppinguri. Combinația perfectă de arome stă în gusturile și preferințele fiecăruia, însă Via Gofreria dispune de o varietate diversificată de arome care mai de care mai atractive.

Miss Baker oferă prăjituri delicioase făcute doar din ingrediente naturale și cu multă muncă, oferind astfel un desert de o calitate ridicată. În vitrina cu bunătăți a rulotei, se întrezăresc: tarte, macarons, cannoli, brioșe și multe altele.

Fiecare sortiment Betty Ice are statutul unei opere gastronomice. Inghetata este delicata, fina, cremoasa, combinata cu fructe, cu alune, toppinguri sau cu alte bunatati. Betty Ice vine din pasiune, pentru a naste pasiuni.

Egg Burger, American Burger, Hot burger, Insanity Burger, Chicken Burger sunt o parte dintre preparatele street-food propuse de Burger Peter. Zemoși și aromați, burgerii serviți alături de cartofi prăjiți încântă apetitul tuturor pasionaților de street-food american.

SwitchMorn, o cafea cu caracter special și distinct, și-a perfecționat tehnica de prăjire și preparare pentru a capta acea scurtă clipă de desăvârșire a aromei. Experții selecționează cu grijă și atenție boabele perfecte, din regiunile cele mai renumite pentru producția de cafea.

Nu în ultimul rand, Republika Pljeskavica vă așteaptă la Street Food Festival cu preparate tradiționale din Serbia, gătite pe grill.

Te așteptăm în parcarea P0 Nord (intrare din Bdul. Alexandru Lăpușneanu) de la City Park Mall, în perioada 28-30 iulie să te bucuri de un First Preview al van-urilor care vor fi prezente în perioada 1-10 august și în Mamaia la Street Food On Tour.

Intrarea la Street Food On Tour va fi liberă. Te așteptăm cu drag și poftă de bunătăți!

PS: uite cât de bine arată ❤

street-food-peter-burger street-food-miss-baker