Vino la CITY PARK MALL să te informezi și să luptăm împreună împotriva cancerului la sân!

15/10/2015

Vino la CITY PARK MALL să te informezi și să luptăm împreună împotriva cancerului la sân!

Constanța, 15 octombrie 2016 – City Park Mall se alătură celei mai mari campanii dedicate luptei împotriva cancerului la sân și organizează, duminică, 18 octombrie, Ziua ROZ.

Alături de AVON, Asociaţia Studenţilor Mediciniști şi a Tinerilor Medici din Constanţa şi Fundaţia Regina Maria, City Park Mall își dorește să aducă la cunoștința cât mai multor femei mesajul specialiștilor, prin evenimente și activități de conștientizare a factorilor de risc, dar și prin informarea cu privire la modalitățile de depistare și tratare a cancerului la sân.

Duminică, 18 octombrie, în intervalul 14:00-19:00, echipa City Park Mall, împreună cu echipele de voluntari Avon şi ASMTMC le aşteaptă la standurile dedicate pe constănţencele interesate să afle mai multe despre depistarea şi tratarea cancerului la sân, boală ce afectează peste 6.000 de femei anual în România.

Pentru că un simplu control poate salva vieţi, City Park Mall va oferi constănțencelor și cadouri sub formă de vouchere cu discount pentru control specializat în Policlinica Regina Maria din Constanţa.

City Park Mall susţine proiectul “Vreau să rămân femeie”, atât prin cumpărarea de produse sociale Avon, contribuind astfel direct la acțiunea de strângere de fonduri, cât și prin sprijinirea acțiunii AVON de pe 9 octombrie din incinta mall-ului, menită să strângă fonduri prin vânzarea de produse sociale Avon roz, pentru un număr cât mai mare de femei diagnosticate cu cancer la sân. Campania “Vreau să rămân femeie” poate fi susținută și prin cumpărarea produselor sociale online la adresa  http://doneazacuavon.ro/proiect/vreau-sa-raman-femeie.

Începând cu ora 17:30 se vor împărți participanților baloane roz, care se vor înălța în fața City Park Mall, în semn de solidaritate cu femeile afectate de acest flagel. Acțiunea este menită să tragă un semnal de alarmă cu privire la o boală necruțătoare, care poate fi însă tratată dacă este descoperită la timp.

Mai multe informații despre evenimentele City Park Mall se găsesc pe website-ul http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare. În urma investiției de peste 40 de milioane de euro, centrul comercial își va dubla aproape suprafața închiriabilă și va aduce clienților săi un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. De asemenea, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, restaurante à la carte și fast-food, dar și o sală de sport ultramodernă.

Astfel, mall-ul cumpărat de fondul de investiții NEPI (New Europe Property Investments) la finalul anului 2013, va deveni, după finalizarea lucrărilor de extindere, cel mai modern centru comercial din regiune, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber.

Despre NEPI

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, City Park Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

 

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait