Un Halloween inedit pentru cei mici, la City Park Mall

26/10/2017

Un Halloween inedit pentru cei mici, la City Park Mall

În perioada 28 – 29 octombrie, Arky, mascota City Park Mall, îi invită pe cei mici să sărbătorească un Halloween pe cinste, presărat cu distracție, concursuri cu premii, ateliere de creativitate, spectacole de teatru și multe surprize. Copiii își vor putea întâlni personajele preferate – Jack Sparrow, căpitanul Hook și Peter Pan – în piațeta liftului panoramic la nivelul -1 al centrului comercial.

Sâmbătă, 28 octombrie, principalul centru comercial din Constanța va da startul, între orele 12:00  – 15:00, petrecerii care marchează sărbătoarea de Halloween. Ziua va începe în forță cu un flash mob realizat de dansatorii costumați de la Magic Steps și va continua cu Academia Piraților – o serie de jocuri și concursuri unde cei mici, ghidați de Jack Sparrow, vor încerca să dezlege codul piraților și să găsească comoara pierdută. Prima zi de distracție se va încheia cu o serie de ateliere unde copiii își vor pune creativitatea la încercare, confecționând decorațiuni și măști înfricoșătoare, cu care vor participa la Parada de Halloween. În plus, începând cu ora 17:00, cei mici sunt așteptați să ia parte la spectacolul muzical „Be a Star”, oferit de copiii grupului Contrapunct.

Petrecerea de Halloween continuă și duminică, 29 octombrie, în intervalul 15:00 – 19:00. Alături de Arky, copiii își vor arăta priceperea la atelierele creative, apoi sunt invitați la o sesiune de face painting și la Parada Halloween a celor mai înfricoșătoare costume și măști specifice sărbătorii. După ce vor trece printr-o nouă serie de probe și concursuri la Academia Piraților, cei mici sunt invitați la spectacolul de teatru „Peter Pan”.

Clubul lui Arky reprezintă o serie de evenimente, special gândite pentru copii, în cadrul cărora aceștia vor învăța lucruri noi potrivite vârstei lor, vor socializa, se vor distra și vor fi recompensați cu premii în fiecare lună. Pentru a deveni membru în Arky Play Club părinții trebuie să completeze un formular de înscriere, pe care îl vor găsi în City Park Mall, la biroul de informații.

Toți membrii Clubului Arky vor beneficia de o multitudine de reduceri și oferte speciale din partea magazinelor din City Park Mall, parteneri ai Clubului, printre care LEGO, Gymboland și Chopstix, dar și Buzz și Sport Vision, care vor oferi 20% reducere la produsele din magazin în perioada 28-29.10.2017. Beneficiile și surprizele vor continua să se înmulțească pentru membrii Clubului Arky.

Mai multe informații despre campaniile și evenimentele de la City Park Mall Constanța pe pagina de Facebook a centrului comercial și pe site-ul city-park.ro.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber.

City Park Mall se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră.

Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait