Târg de rechizite și activități distractive pentru copii la City Park Mall

8/09/2016

Târg de rechizite și activități distractive pentru copii la City Park Mall

Constanța, 8 septembrie 2016

Târg de rechizite și activități distractive pentru copii la City Park Mall

Cu doar câteva zile rămase până la începutul anului școlar, copiii și părinții sunt așteptați la City Park Mall la cel mai atractiv târg de rechizite școlare, dar și pentru o porție de distracție în weekend, alături de trupa de divertisment Fun Science

În perioada 8-11 septembrie, compania Imp Expert, în parteneriat cu Ink Birotica, aduce la City Park Mall din Constanța Târgul de rechizite școlare Back to School – ediția I. Acesta se va desfășura în zona intrării principale a centrului comercial.

Vizitatorii City Park Mall vor avea acces la branduri renumite și game variate de rechizite școlare comercializate la un raport foarte bun calitate-preț, printre care se numără și produse ale companiilor FABER-CASTELL, Herlitz, Pilot, Schneider sau Toy Color. Articolele care se remarcă sunt liner-ul Link-It, noul instrument de scris Schneider cu sistem inteligent de cuplare, care permite realizarea unei mari varietăți de combinații de scris și desenat, creioanele colorate Acuarela de cea mai înaltă calitate a pigmenților, care asigură rezistența la lumină a culorilor și expresivitatea, destinate artiștilor, dar și cariocile Toy Color pentru textile, ideale pentru pictură și decoraţiuni. Corecturile inestetice sunt de domeniul trecutului cu ajutorul textmarkerului FriXion Pilot care subliniază și șterge inscripția de pe hârtie ori de câte ori este necesar. Nu în ultimul rând, ghiozdanele Herlitz cu modele distractive și colorate, au distribuția perfectă a greutății și spatele ergonomic pentru un confort optim la folosire, fiind prevăzut și cu bandă reflectorizantă de cea mai bună calitate.

Activitățile de weekend sunt completate de atelierele distractive pentru copii, organizate de Fun Science, sâmbătă și duminică, între orele 17:00 și 19:00. Fun Science este conceptul de eveniment care promovează știința în rândul tinerilor, prin intermediul unor experimente științifice educative, dar și foarte haioase pentru cei mici, cum ar fi: reacțiile chimice în lanț sau bombele din oțet și bicarbonat de sodiu.

Mai multe detalii despre Târgul Back to School din City Park Mall, dar și despre evenimentul Fun Science din acest weekend, se găsesc pe site-ul centrului comercial: http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial este îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait