Studenții Facultății de Construcții au făcut o vizită de lucru pe șantierul City Park Mall

1/07/2015

Studenții Facultății de Construcții au făcut o vizită de lucru pe șantierul City Park Mall

29 iunie 2015, Constanța – Studenții Facultății de Construcții din cadrul Universității Ovidius din Constanța, coordonați de profesorul Dan Bucur Pericleanu, au participat la o vizită tehnologică pe șantierul construcției de extindere a centrului comercial City Park Mall, care se realizează pe spațiul ocupat în prezent de parcare. Aceștia au avut ocazia de a înțelege procesele de dezvoltare a construcției și de a descoperi la fața locului ultima tehnologie folosită și modul de realizare a unei structuri comerciale de amploare.

În această perioadă, fondul sud-african de investiții NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai importanți investitori imobiliari, desfășoară un proiect de extindere a suprafeței centrului comercial City Park Mall pe suprafața parcării, urmând ca noua structură să ajungă la o suprafață totală construită de 40.000 de mp. Centrul comercial va aduce constănțenilor și turiștilor un cinematograf cu 10 săli, dintre care una echipată cu tehnologia 4Dx, o sală de sport, restaurante à la carte și de tip fast-food, dar și branduri celebre de fashion. După încheierea lucrărilor, vizitatorii mall-ului își vor putea lăsa mașinile în parcarea subterană, ce va avea 4 niveluri și o capacitate de aproximativ 900 de locuri.

Astfel, mall-ul deținut de către fondul de investiții sud-african NEPI de la finalul anului 2013, va deveni cel mai modern centru comercial din regiune, cu o ofertă bogată pentru cumpărături și petrecere a timpului liber.

Cu ocazia vizitei didactice, studenții au avut parte de o activitate de documentare și de un exercițiu de analiză și prelucrare a informațiilor privind tehnologia de execuție a construcției celui mai modern centru comercial din Constanta.

Pe lângă îmbogăţirea cunoştinţelor în domeniul tehnologiei şi organizării lucrărilor de construcții, studenții au avut ocazia de a urmări în timp real procesele din spatele extinderii centrului comercial. Aceștia au avut ocazia de a afla cum sunt realizate fișele tehnologice ale unei construcții, dar și detalii de legate de execuția propriu-zisă.

Mai mult, specialiștii care lucrează la dezvoltarea City Park Mall i-au ajutat pe studenți să înțeleagă activitatea de lucru a coordonatorului unui proiect de amploare, precum și realizarea unui obiectiv de construcţie, activitate ce caracterizează perioada imediat următoare absolvirii facultăţii.

 

Despre NEPI (New Europe Property Investments)

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Contact PR: Raluca VASILESCU | 0731 796 785 | rvasilescu@nepinvest.com

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait