Spiritele petrecerii de Halloween se dau în spectacol la City Park Mall

27/10/2016

Spiritele petrecerii de Halloween se dau în spectacol la City Park Mall

Fă-ți curaj și vino la petrecerea pentru copii de Halloween de pe 29 și 30 octombrie. Te așteaptă o mulțime de surprize personaje fantastice, suveniruri și distracție cât cuprinde!

Toți copiii sunt așteptați sâmbătă și duminică la City Park Mall pentru un weekend îngrozitor… de distractiv! Cei mici se vor putea bucura de o multitudine de activități: vor putea intra în pielea personajelor de Halloween prin intermediul machiajului profesionist și vor avea ocazia să se costumeze și să primească cadou o fotografie instant cu ei într-o ipostază haioasă.

Cei mici se vor putea juca cu vrăjitoare, pirați-zombie și vampiri. Nu în ultimul rând, MC-ul Drăcușor va organiza jocuri și întreceri pentru cei mici și îi va premia pe cei mai pregătiți și curajoși dintre ei. Cei care vin deja costumați au cele mai mari șanse de câștig, însă toți copiii vor primi bunătăți aduse de personajele de poveste: vată pe băț și popcorn, dar și mulaje de ceară cu propriile mânuțe.

Petrecerea de Halloween are loc pe 29 și 30 octombrie, între orele 16:00 – 19:00.

Accesul tuturor copiilor la eveniment este gratuit.

Mai multe informații despre evenimentele desfășurate în City Park Mall se găsesc pe website-ul centrului comercial: http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial este îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait