Silvia Popescu, câștigătoarea „Bravo, ai stil!” te așteaptă în weekend la City Park Mall pentru o sesiune de răsfăț

16/03/2017

Silvia Popescu, câștigătoarea „Bravo, ai stil!” te așteaptă în weekend la City Park Mall pentru o sesiune de răsfăț

Weekend-ul acesta, pe 18 și 19 martie, în intervalul 12:00 – 20:00, la City Park Mall, clientele pasionate de make-up se pot răsfăța la Beauty Corner-ul amenajat de branduri consacrate în domeniul înfrumusețării și îngrijirii. În plus, acestea vor avea ocazia de a o cunoaște și de a primi sfaturi din partea invitatei speciale, Silvia Popescu, câștigătoarea concursului „Bravo, ai stil!”.

Pe parcursul celor două zile, experți în beauty și îngrijire personală de la brandurile Marionnaud, Douglas, NYX, Gerovital, SensiBlu, Flormar, Melkior și Golden Rose le vor oferi doamnelor și domnișoarelor sesiuni gratuite de make-up și sfaturi personalizate.

Silvia Popescu este invitata specială a Beauty Corner-ului organizat de City Park Mall sâmbătă și duminică, în intervalul 16:00 – 19:00, ocazie perfectă pentru toți cei care doresc să afle care sunt secretele ei de frumusețe și stil.

Clientele care vor alege să viziteze Beauty Corner-ul se vor putea bucura și de vouchere, cadouri și multe surprize din partea brandurilor prezente. Printre acestea se numără și 50 de vouchere cu reducere de 20% oferite de Gerovital, 30 de premii din partea Flormar și rujuri Soft Matte Lip Cream oferite de NYX fiecărei cliente care va participa la sesiunile gratuite de make-up.

Surprizele nu se opresc aici. Golden Rose oferă doamnelor și domnișoarelor care aleg un machiaj realizat de make-up artiștii lor câte un set de produse cosmetice format din lac de unghii WOW, mini-ruj Matte Velvet, mostră de fond de ten Perfect Finish, o mostră de primer, mască pentru relaxare, precum și o reducere de 20% la cumpărăturile realizate în cele două zile de eveniment. În același timp, Douglas își va răsfăța clientele cu un make-up în tendințele sezonului de primăvară – vară și un voucher ce va include mai multe cupoane de discount.

City Park Mall invită toate doamnele și domnișoarele să se bucure de sfaturile și surprizele oferite de experții în make-up prezenți la Beauty Corner, pe 18 și 19 martie, începând cu ora 12:00, în piațeta liftului panoramic.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial este îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait