Se caută cavaleri pentru marele eveniment LEGO® NEXO KNIGHTS™

25/08/2016

Se caută cavaleri pentru marele eveniment LEGO® NEXO KNIGHTS™

Constanța, 25 august 2016

Se caută cavaleri pentru marele eveniment LEGO® NEXO KNIGHTS™

Pe 27 și 28 august, la City Park Mall are loc cel mai mare eveniment de construcție pentru copii: LEGO® NEXO KNIGHTS™. Evenimentul care va avea loc la Nivel – 1, în zona magazinului certificat LEGO, între orele 12:00 și 20:00, este o premieră în orașul Constanța.

Cu puțin timp rămas până la debutul anului școlar, cei mici au oportunitatea să se bucure de încă un eveniment deosebit dedicat lor. În acest weekend, copiii cu vârstele între 1.5 și 14 ani sunt așteptați la City Park Mall să participe la evenimentul de construcție LEGO® NEXO KNIGHTS™.

Povestea NEXO Knights îmbină lumea clasică a cavalerilor cu elementele moderne și digitale. În cadrul evenimentului cei mici se vor antrena să devină adevărați cavaleri NEXO, prin parcurgerea celor 5 misiuni.  Ghidul cavalerului primit la intrarea în zona de eveniment îi va îndruma să parcurgă următoarele probe: testul de cunostințe, construcția contra timp, priceperea în mânuirea catapultei, dibăcia în aplicația LEGO NEXO Knights 2.0 și măiestria în construirea unui vehicul NEXO. Pentru fiecare misiune îndeplinită aceștia vor primi câte o ștampilă în Ghidul Cavalerului. La final, cei mici vor primi recompense pentru îndeplinirea probelor, pe baza acestor ștampile: o diplomă de cavaler, un foto magnet și un set de stickere LEGO NEXO Knights. În plus, în fiecare oră, cele mai iscusite construcții vor fi premiate cu seturi de construcție LEGO NEXO KNIGHTS.

Alături de zona principală a evenimentului de la Nivel -1, se vor regăsi și două zone dedicate gamelor LEGO Friends și LEGO DUPLO. În zona LEGO Friends se pot construi cu ajutorul cărămizilor tematice, scene din orășelul Heartlake City alături de prietenele Mia, Olivia, Andrea, Emma și Stephanie. În zona LEGO DUPLO, cărămizile sunt de două ori mai mari decât cele clasice, special concepute pentru a fi sigure pentru mânuțele mici și imaginația bogată a preșcolarilor cu vârste între 1,5 – 5 ani.

Participarea este gratuită pentru toți copiii, pentru care este garantată o experiență memorabilă prin participarea la LEGO® NEXO KNIGHTS™. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile în magazinul certificat LEGO din City Park Mall sau pe site-ul centrului comercial: http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/evenimente/se-cauta-cavaleri-pentru-lego-nexo-knights/.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial este îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait