City Park foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

O lună de premii la City Park Mall

Constanța, 16 august 2016

Între 15 august și 11 septembrie, până la debutul noului an școlar, City Park Mall premiază pe loc cumpărăturile de minimum 150 lei, iar participarea la Tombola Back to School poate aduce clienților gadget-uri de ultimă generație.

În perioada 15 august – 11 septembrie, când cumpărăturile pentru începerea noului an școlar sunt în toi, clienții din City Park Mall care prezintă bonurile de cumpărături în aceeași zi la biroul de informații, sunt premiați pe loc.

Astfel, sunt recompensați toți clienții care fac cumpărături de minimum 150 lei, într-unul sau mai multe magazine din City Park Mall. Premiile instant constau în rechizite pentru școală, articole de plajă și vouchere de reduceri și pot fi revendicate în fiecare zi, pe durata campaniei, de la biroul de informații.

În același timp, participanții la campania cu premii instant, au posibilitatea să se înscrie și în Tombola Back to School, în urma căreia vor fi aleși câștigătorii premiilor speciale ale campaniei, constând în patru perechi Ochelari Samsung Gear VR (ochelari de realitate virtuală) și patru ceasuri Smartwatch Evolio X-Watch Pro. Gadget-urile vor fi oferite în urma unor extrageri săptămânale, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Mai multe detalii despre premiile oferite de City Park Mall, dar și despre regulamentul campaniei, sunt disponibile pe site-ul centrului comercial la https://city-park.ro/striga-prezent-am-pregatit-catalogul-premiilor-cool/.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial este îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Centru de Presă

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of