Noile colecții primăvară – vară au ajuns în magazinele din City Park Mall

10/03/2016

Noile colecții primăvară – vară au ajuns în magazinele din City Park Mall

Constanța, 10 martie 2016 – Constănțenii sunt invitați să descopere colecțiile sezonului primăvară – vară 2016 la City Park Mall, cel mai important centru comercial din zona de sud-est a României. Cumpărătorii pot alege să combine piese dintr-o varietate bogată de stiluri și tendințe în modă pe care brandurile le propun pentru acest sezon.

Colecția Guess primăvară – vară aduce în prim plan anii ’70, aspect evidențiat prin franjuri, pantaloni evazați, tunici, topuri fără bretele și flori combinate îndrăzneț cu dungi.

Colecția STEFANEL sărbătorește în schimb o feminitate romantică și delicată, de inspirație victoriană reintrepretată într-un stil modern: dantele, flori, transparență, volane și decolteuri compun rochii lungi delicate, înfrumusețate cu ornamente fine, cămăși feminine și tricotaje din bumbac moale.

Conturată prin linii armonioase, construcții contemporane și texturi inovatoare, noua colecție Marks & Spencer abordează o estetică minimalistă, reinterpretând piesele vestimentare în ținute vibrante care oferă femeilor un look excepțional și o atitudine subtilă în orice context al noului sezon.

Koton promite o colecție de primăvară – vară a cărei temă principală este optimismul. Cu scopul de a oferi clienților săi design-uri originale la prețuri cât mai accesibile, colecția nouă Koton este plină de culoare, dar romantică în același timp. Colecțiile Koton Kids, Koton Beachware și Koton Lingerie întregesc caracterul vesel și liber al colecției noi.

Magazinul Splend’or oferă o reducere de 20% la bijuteriile de aur cu diamante până pe 13 martie. Oferta este disponibilă pentru cercei și inele cu diamante, verighete și inele de logodnă create de branduri internaționale renumite: Annamaria Cammilli, Chimento, Bliss, Comete, Dinh van, Giorgio Visconti, Messika, Roberto Coin, Salvini. Tot până pe 13 martie, magazinul BSB desfășoară o promoție dedicată Mărțișorului: la cumpărături de peste 450 lei, clienții vor primi cadou un tricou dintr-o ediție specială.

În plus, în luna martie cumpărăturile de minimum 200 Lei sunt recompensate cu un premiu instant la Info Desk. Mai multe detalii despre noile colecții ale sezonului primăvară – vară 2016, dar și despre regulamentul campaniei cu premii instant puteți afla pe http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait