Noile colecții de toamnă-iarnă au ajuns la City Park Mall, vino să le descoperi!

2/10/2015

Noile colecții de toamnă-iarnă au ajuns la City Park Mall, vino să le descoperi!

Constanța, 2 octombrie – City Park Mall, locul în care constănțenii se întâlnesc cu noile tendințe din modă, anunță lansarea celor mai noi colecții în magazinele din mall. Cu această ocazie va fi lansat și un concurs prin care clienții City Park Mall care vor purta ținute originale și la modă vor fi premiați pe loc.

 

“Influențele anilor ‘70, franjurii, pantalonii evazați din raiat și ținutele boho sunt foarte căutate și în sezonul rece. Piesele din piele întoarsă și salopetele evazate vor fi vedetele acestui sezon. Trecerea de la sezonul cald la cel rece aduce cu sine și o schimbare cromatică: nuanțele de verde smarald, vișiniu burgund (marsala), influențele militare și contrastele puternice de alb și negru vor domina acest sezon”, recomandă fashion bloggerul Sweet Paprika, cea care îi va premia pe vizitatorii City Park Mall care vor impresiona prin look-ul original de toamnă.

Magazinele din City Park Mall sunt pregătite să îi întâmpine pe constănțeni cu cele mai în tendințe produse pentru sezonul de toamnă-iarnă.

Bigotti a pregătit produse care impun trendul în fiecare sezon. Nuanțele neutre ale toamnei s-au insinuat în printurile cămășilor din noua colecție Bigotti, temperând efectul de forță generat de tonurile intense și potențând impresia de profunzime. Cu un farmec aparte, cămășile cu print micro reprezintă unul dintre trendurile majore ale noului sezon.  Datorită ușurinței cu care pot fi integrate în ținute, dar și capacității de a individualiza orice look, ele sunt potrivite atât persoanelor conservatoare, cât și celor nonconformiste.

Colecția de toamnă-iarnă U.S. Polo poate fi sintetizată în trei cuvinte: confort, stil și culoare. Designul noilor modele, inspirat de Brandywine & Atlanta Polo Clubs, va colora colecția de toamnă cu florile specifice din acele zone.

Stefanel a pregătit ținute îndrăznețe și creative, dar în același timp rafinate. Atitudinea estivală este dată de galben, albastru, verde și nude pentru mai multă prospețime și luminozitate. Starea de toamnă vine cu verde închis și maro, acestea fiind culorile de bază în orice ținută de sezon. Un obiect nelipsit din garderoba de toamnă-iarnă este cardiganul realizat manual din „blană” tricotată în culoarea verde smarald. Acesta poate fi combinat cu o bluză de lurex cu gât înalt și pantaloni cu talie înaltă în tonuri de verde.

Musette va miza în acest sezon pe texturile retro, care inspiră un look retro. Colecția va fi combinată cu o serie de elemente cu o structură puternică, ale căror componente vor aminti de arta construirii costumului perfect.

O noutate majoră în magazinele Bata este prezentă într-o gamă largă a produselor New Balance, care prin colorit și confort, aduce adepților vestimentației “SMART Casual“ posibilități mărite de a-și asorta ținutele și de a ieși astfel în evidență.

Cu ocazia lansărilor de la City Park Mall, ECCO va prezenta noua sa colecţie, C’est Très Chic, C’est Aesthetics! Noua colecţie ECCO a sezonului toamnă-iarnă 2015 este inspirată din moda pariziană şi stilizată cu idei desprinse din designul minimalist scandinav.

În plus, bijuteriile vor străluci la City Park Mall. Culoarea și farmecul venețian se reflectă în bijuteriile Millefiori. Sticla de Murano, focul, pasiunea, dragostea și arta, împreună, dau naștere fiecărei “perle”, a cărei frumusețe și strălucire este sporită de armonia perfectă între formă și culoare. Noua colecție ilustrează virtuozitatea și dăruirea maeștrilor sticlari și a echipei de designeri, care de 15 ani surprind continuu cu creațiile lor unice și inovatoare, de o frumusețe vibrantă.

Cu noile tendințe în magazinele din City Park Mall, toți constănțenii sunt invitați să-și pregătească garderoba de toamnă-iarnă, iar fashion blogger-ul Sweet Paprika îi va premia pe cei care dau dovadă de stil la shopping.

Mai multe informații despre evenimentele City Park Mall se găsesc pe pagina https://www.facebook.com/CityParkMall.

 

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare. În urma investiției de peste 40 de milioane de euro, centrul comercial își va dubla aproape suprafața închiriabilă și va aduce clienților săi un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. De asemenea, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, restaurante à la carte și fast-food, dar și o sală de sport ultramodernă.

Astfel, mall-ul cumpărat de fondul de investiții NEPI (New Europe Property Investments) la finalul anului 2013, va deveni, după finalizarea lucrărilor de extindere, cel mai modern centru comercial din regiune, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber.

 

Despre NEPI

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, City Park Constanţa, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

 

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait