Noi branduri internaționale și o gamă extinsă de servicii la City Park Mall

12/07/2016

Noi branduri internaționale și o gamă extinsă de servicii la City Park Mall

Constanța, 12 iulie 2016

City Park Mall, cel mai mare centru comercial din zona de sud-est a țării, aduce la Constanța noi branduri internaționale și locale, precum și o gamă nouă de servicii. Vara aceasta, vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de oferte speciale și reduceri de până la 70% la colecțiile de sezon!

Magazinele C&A, Victoria Gallery, Benvenuti, LEGO, Noriel Megastore, Swarovski, House, Mohito, Colin’s, hermosa, brutăria franțuzească Paul, Altex – liderul pieței de electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia, dar și două agenții de turism, Christian Tour și TUI Travel, și-au deschis deja porțile în aripa nouă a City Park Mall.

De asemenea, brandul de cosmetice profesionale NYX a intrat pe piața din România la City Park Mall, în timp ce Anastasia Beverly Hills, celebrul salon de înfrumusețare, apreciat de vedetele internaționale, a deschis prima locație din afara Bucureștiului în același centru comercial.

Anastasia Soare, Regina Sprâncenelor, cum este numită peste ocean de către vedetele de la Hollywood, a fost prezentă la deschiderea primului Salon Anastasia Beverly Hills din Constanța. Aici clientele își pot contura sprâncenele prin tehnica inventată de Anastasia Soare, bazată pe Proporția de Aur a lui Leonardo DaVinci. Salonul oferă de-asemenea servicii de make-up și produse originale Anastasia Beverly Hills.

Magazinul OPTIblu, recent deschis în aripa nouă, pune la dispoziția clienților game complete de ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare și accesorii ale unor mărci consacrate precum Fendi, Gucci, Dior, Pierre Cardin, Tommy Hilfiger, Tom Ford sau Roberto Cavalli. Farmaciile Help Net și Sensiblu completează gama de servicii medicale din City Park Mall.

Printre brandurile care vor îmbogăți în curând oferta de servicii pentru vizitatorii City Park Mall, se numără și noul magazin Digi, un spațiu prietenos, care simplifică interacțiunea clienților cu oferta completă de servicii de telecomunicații Digi. Acesta va fi delimitat în zone de consiliere și vânzare servicii fixe – Digi TV, Digi Net, Digi Tel, servicii mobile – Digi Mobil, precum și zona de plată a facturii, unde clienții își pot achita facturile lunare.

Nu în ultimul rând, magazinul mothercare se va redeschide în aripa nouă a centrului comercial, iar iubitorii de animale se pot bucura deja de redeschiderea pet shop-ului Animax. Pe segmentul bijuteriilor și accesoriilor de lux, mixul de magazine va fi îmbogățit cu brandurile Kultho și Teilor.

Tot în această perioadă, magazinele din City Park Mall anunță oferte imbatabile în sezonul reducerilor de vară. Clienții se vor bucura în luna iulie de discounturi de până la 70% la colecțiile noi din magazine. În această perioadă de Summer SALE este disponibilă varietatea cea mai bogată de dimensiuni, modele și culori la articolele cele mai râvnite în sezonul de vară.

Mai multe informații despre magazinele din City Park Mall și ofertele acestora se găsesc pe website-ul http://city-park.ro/.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial este îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait