Mii de produse la preț redus îi așteaptă pe constănțeni în luna februarie în magazinele din City Park Mall

16/02/2016

Mii de produse la preț redus îi așteaptă pe constănțeni în luna februarie în magazinele din City Park Mall

Constanța, 9 februarie 2016 – Luna februarie aduce reduceri generoase pentru constănțeni la colecțiile de iarnă 2015 – 2016 din magazinele City Park Mall. Toate marile branduri intră în proces de soldare finală a stocurilor, motiv pentru care cele mai bune oferte se vor epuiza rapid de pe rafturile magazinelor.
În această perioadă, pasionații de modă și cumpărături vor avea la dispoziție peste 100 magazine în City Park Mall, în care își vor putea completa garderoba la jumătate de preț sau chiar mai puțin.
Mango, Break Point, Pull & Bear, Koton, Marks & Spencer si LC Waikiki sunt printre brandurile care anunță reduceri spectaculoase de până la 70%. Astfel, o ținută de sezon poate fi cumpărată la o treime din prețul la care era disponibilă în magazine cu doar câteva luni în urmă.
Fashion bloggerul de modă Sweet Paprika îi sfătuiește pe împătimiții modei să nu rateze reducerile de sezon: “Februarie este prin definiție luna celor care știu să facă SMART SHOPPING. Daca ești destul de isteață, poți să economisești bani și să iți reînnoiești garderoba în această perioadă a anului. Partea plină a paharului este că poți să găsești o mulțime de produse pe care să le porți și primăvara şi vara. Investește în haine cu inspirație boho-chic, hippie, cămăşi cu broderie, accesorii cu franjuri, geci de piele, rochii maxi din voal, pălării și nu în ultimul rând costume de baie și lenjerie intimă.”
BSB, U.S. Polo Assn., Orsay și Tom Tailor își așteaptă clienții cu reduceri la colecțiile de îmbrăcăminte de iarnă de până la 50%, iar cele mai râvnite articole de încălțăminte sunt reduse cu până la 70% în magazinele Bata si Office Shoes. Mothercare oferă 50% reducere la produsele din colecția de modă și 30% la jucăriile marca ELC (Early Learning Centre).
O ocazie ce nu poate fi ratată de un iubitor de modă, este reprezentată de oferta Bijuteriei Stil, care în perioada 8-14 februarie oferă o reducere de 15% la modelele de inele cu diamant, pietre preţioase sau semipreţioase.
Nici gurmanzii nu sunt ignorați în această perioadă a reducerilor. Pizza Hut organizează un adevărat festival pentru cei care preferă mâncarea italienească, în fiecare săptămână, de luni până vineri. La numai 21,90 Lei, constănțenii pot comanda oricâte pizza și porții de paste își doresc, atât timp cât acestea sunt consumate în restaurant.
Mai multe informații despre ofertele valabile în luna februarie în magazinele din City Park Mall puteți afla pe http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/.
Despre City Park Mall
În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, cu termen de finalizare primăvara anului curent, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.
Despre NEPI
Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, City Park Mall, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait