Mascota Arky aduce distracție și surprize pentru cei mici la City Park Mall

15/09/2017

Mascota Arky aduce distracție și surprize pentru cei mici la City Park Mall

Începând cu luna septembrie, City Park Mall îi invită pe cei mici să intre în clubul celui mai haios pinguin marinar, Arky, noua mascotă a centrului comercial. Clubul reprezintă o serie de evenimente, special gândite pentru copii, în cadrul cărora aceștia vor învăța lucruri noi potrivite vârstei lor, vor socializa, se vor distra și vor fi recompensați cu premii în fiecare lună. În perioada 16 – 17 septembrie, cei mici sunt invitați la o petrecere plină de surprize, organizată cu ocazia lansării Clubului lui Arky și care va avea loc în piațeta liftului panoramic la nivel -1.

Sâmbătă, 16 septembrie, principalul centru comercial din Constanța va da startul, între orele 12:00 – 15:00, petrecerii care marchează lansarea Clubului lui Arky. Cei mici vor avea parte de activități distractive alături de haiosul pinguin în cadrul unor ateliere de arts&crafts și își vor putea pune creativitatea la încercare la concursul de desen. Distracția continuă, așa că Arky și Ariel îi invită pe cei mici să joace alături de ei o serie de jocuri, precum ar fi „hula-hoop”, „săritura în sac”, „podul de piatră” sau „trasul frânghiei”. Petrecerea se va încheia cu premii surpriză și cu o sesiune foto specială alături de pinguinul năzdrăvan.

Petrecerea continuă și duminică, 17 septembrie. În intervalul orar 15:00 – 19:00, copiii se vor întrece cu pinguinul Arky la concursul de desen și își vor arăta priceperea la atelierele creative. După, participanții vor juca cele mai distractive jocuri de ehipă, precum „statuile muzicale”, „ștafeta”, „fii rapid” și „ascultă fluierul”. Ziua se va încheia cu spectacolul de teatru „Mica Sirenă”.

Înscrierile în Clubul lui Arky sunt gratuite și se pot face începând de sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 10:00, zilnic, la biroul de informații al centrului comercial.

În cadrul Clubului lui Arky vor avea loc mai multe evenimente lunare, astfel încât acesta să devină un motiv de petrecere a timpului liber în familie, la sfârșit de săptămână. Pentru a deveni membru în Arky Play Club părinții trebuie să completeze un formular de înscriere, pe care îl vor găsi la Info Desk în City Park Mall. Toți membrii Clubului Arky vor beneficia de o multitudine de reduceri și oferte speciale din partea magazinelor din City Park Mall, parteneri ai Clubului, printre care LEGO, care va oferi reduceri de 5% la orice set cumpărat, sau Gymboland, care va oferi celor mici 10% discount la intrare și petreceri. Beneficiile și surprizele vor continua să se înmulțească pentru membrii Clubului.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber. City Park Mall se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră. Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait