Magazine noi și branduri internaționale, în premieră, în Constanța

17/05/2016

Magazine noi și branduri internaționale, în premieră, în Constanța

Levi’s tocmai a inaugurat primul său magazin din oraș la City Park Mall, iar brandurile internaționale Yves Rocher, Pupa și Sabon imbogățesc oferta produselor de îngrijire și înfrumusețare.

Reserved, Mohito, Sephora, MAC, Kultho, Melkior, Altex, Geox sau New Yorker urmează să deschidă magazine în următoarea perioadă în același centru comercial.

Renumitul brand de înfrumusețare Anastasia deschide prima locație din afara Bucureștiului în Constanța.

Brandul de cosmetice profesionale NYX deschide primul magazin din România la City Park Constanța.

 

City Park Mall, cel mai mare centru comercial din zona de sud-est a țării, aduce, în premieră, la Constanța, cele mai în vogă branduri internaționale și locale ale momentului.

Cosmeticele de la Pupa, Yves Rocher, produsele de îngrijire Sabon și jeansii Levi’s, sunt de acum disponibile pentru constănțeni la City Park Mall.

În perioada imediat următoare o pleiadă de noi branduri sunt așteptate să-și facă apariția în același centru comercial.

Foarte bine cunoscute și apreciate de către români pentru calitatea produselor și a serviciilor de îngrijire și machiaj pe care le oferă clienților lor, Sephora, MAC și Melkior vor inaugura noile magazine la începutul acestei veri, iar celebrul salon de infrumusețare Anastasia Beverly Hills, apreciat de vedetele internaționale, urmează sa deschidă prima locație din afara Bucureștiului tot la City Park Mall.

Magazinele Reserved, Mohito, House, C&A, New Yorker, Motivi, Victoria Gallery, Louis Purple, DS Damat,  Colins, CCC, Kultho, Teilor, Pimkie, Hermosa, Lego, Noriel Megastore, Geox, Altex, Deichmann și English Home vor fi și ele inaugurate în City Park Mall în săptămânile ce urmează.

Mai mult, alte câteva branduri au decis să intre pentru prima dată în România, direct pe piața constățeană, la City Park Mall, precum brandul de cosmetice profesionale NYX.

În plus, World Class realizează o investiție semnificativă, de peste un milion de euro, la Constanța. Liderul de piaţă în industria de wellness autohtonă va inaugura în iunie, la City Park Mall, un nou club de fitness. Locația se va întinde pe o suprafață de peste 1.700 m2 și va pune la dispoziția clienților o sală de sport cu echipamente de ultimă generație, un studio de aerobic și o sală modernă de cycling.

De asemenea, centrul include o zonă de functional training, dotată cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags și Core Bags. Pasionații de sport se vor putea încărca cu energie în piscina semi olimpică sau deconecta de la activitățile zilnice în sauna uscată. Noul World Class se va dezvălui sub un design modern și elegant, iar tavanul skylight va oferi o infuzie de lumină naturală, creând o atmosferă relaxantă în toate zonele clubului.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait