La final de noiembrie, City Park Mall se transformă în „Laboratorul de povești”

24/11/2017

La final de noiembrie, City Park Mall se transformă în „Laboratorul de povești”

În perioada 25-26 noiembrie, Arky, mascota City Park Mall, îi invită pe cei mici să descopere știința prin joacă, într-un weekend presărat cu distracție, workshopuri de creat păpuși, spectacole de ventrilocie și multe surprize. Copiii se vor putea întâlni cu Arky în piațeta liftului panoramic la nivelul -1 al centrului comercial.

Sâmbătă, 25 noiembrie, principalul centru comercial din Constanța, va da startul „Laboratorului de povești”, o serie de evenimente distractive pentru cei mici. Începând cu ora 16:00, copiii vor putea crea păpuși în cadrul unui workshop special gândit pentru ei, iar Arky le va testa talentul și spiritul de improvizație, invitându-i să intre în pielea personajelor preferate, precum Harry Potter, Cenușăreasa, Peter Pan sau Pinocchio. Distracția continuă cu un show de ventrilocie susținut de Crina Zvobodă, singura femeie – ventriloc din România și singurul artist ventriloc român recunoscut mondial.

Ziua de duminică începe în forță, iar cuvântul cheie este știința. Începând cu ora 12:00, Clubul lui Arky îi invită pe cei mici la primul workshop unde știința se îmbină cu distracția. Copiii prezenți la eveniment vor pregăti experimente științifice distractive și jucăușe, precum magie cu sârmă plușată, baloane cu săpun sau șerpi multicolori. Ziua continuă până la ora 16:00 cu un joc pe roluri în compania mascotei Arky și cu „Bubble Show”, un spectacol interactiv unde cei mici și cei mari vor învăța să realizeze baloane uriașe din săpun.

Clubul lui Arky reprezintă o platformă educativă pentru copii, în cadrul căreia aceștia vor învăța lucruri noi, potrivite vârstei lor, vor socializa, se vor distra și vor fi recompensați cu premii în fiecare lună. Pentru a deveni membru în Arky Play Club, părinții trebuie să completeze un formular de înscriere, pe care îl vor găsi în City Park Mall, la biroul de informații.

Toți membrii Clubului Arky vor beneficia de o multitudine de oferte speciale din partea magazinelor din City Park Mall, parteneri ai Clubului, printre care LEGO și Gymboland. Beneficiile și surprizele vor continua să se înmulțească pentru membrii Clubului Arky.

Mai multe informații despre campaniile și evenimentele de la City Park Mall Constanța, pe pagina de Facebook a centrului comercial și pe site-ul city-park.ro.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber.

City Park Mall se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră.

Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait