La City Park Mall, Gașca Zurli dă startul distracției de iarnă

5/12/2017

La City Park Mall, Gașca Zurli dă startul distracției de iarnă

Joi, pe 7 decembrie, începând cu ora 17:00, la City Park Mall ninge cu distracție pentru cei mai mici vizitatori ai săi. Centrul comercial îi invită la un spectacol inedit susținut de trupa fenomen, Gașca Zurli.

Seria evenimentelor de Crăciun de la City Park Mall se deschide joi, 7 decembrie, de la ora 17:00, cu un spectacol special susținut de Gașca Zurli, cea mai îndrăgită trupă de divertisment pentru copii din România. Personajele năzdrăvane Truli, fetiţa Zurli, Clopoţel, Zâna Bună și caraghioasa Vrăjitoare Tura Vura au pregătit pentru cei mici un spectacol presărat cu cântece vesele, antrenante și ușor de reținut, costume colorate, dans, magie și teatru. Evenimentul va avea loc în piațeta liftului panoramic de la nivelul -1 și se adresează familiilor cu copii cu vârste cuprinse între 2-15 ani. Mai mult, participarea vizitatorilor City Park Mall la acest eveniment este gratuită.

Timp de o oră, copiii și părinții sunt invitați la un spectacol al imaginaţiei și distracției, în cadrul căruia copiii se vor antrena cu jocuri educative și coregrafii simple, concepute special pentru ei și menite să le dezvolte creativitatea și încrederea în sine.

Cu 2 milioane de fani în întreaga țară și mai bine de 300.000 de abonați pe canalul de Youtube, Gașca Zurli a susţinut anul acesta peste 100 de spectacole cu sălile pline în peste 50 de oraşe din România. Este al doilea an în care Gașca Zurli îi distrează pe vizitatorii City Park Mall Constanța, prima dată fiind în 2015.

Mai multe informații despre campaniile și evenimentele de la City Park Mall Constanța, pe pagina de Facebook a centrului comercial și pe site-ul city-park.ro.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber.

City Park Mall se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră.

Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait