Intră în Garda Felină la evenimentul Disney Junior din City Park Mall!

5/05/2016

Intră în Garda Felină la evenimentul Disney Junior din City Park Mall!

În weekend-ul 7-8 mai cei mai mici fani Disney Junior sunt invitați să se bucure de o serie de activități tematice și să se fotografieze în decorul preferat de Kion și Garda Felină. Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 16:00, copiii sunt așteptați la City Park Mall în zona de activităţi Garda Felină, special pregătită pentru ei.

 

Constanța, 5 mai 2016 – În spiritul și tematica serialului de animație Garda Felină, copiii vor putea participa la diverse activităţi:  vor colora, vor demonstra cât de bine îi cunosc pe membrii Gărzii Feline și vor intra cu ajutorul machiajului profesionist în pielea animăluțelor favorite: Kion, fiul lui Simba,  hipopotamul super puternic Beshte, ghepardul fulgerător de rapid Fuli sau bursucul curajos și loial, Bunga. Totodată, decorul de savană va constitui locul ideal pentru fotografii, pe care cei mici le vor primi apoi cadou în formă printată.

Seria animată „Garda Felină” continuă povestea lungmetrajului realizat de Disney, ”Regele Leu” urmărind aventurile lui Kion, al doilea pui al lui Simba și Nala, care este însoțit de un grup diversificat de prieteni, după ce aceștia își unesc forțele pentru a proteja Regatul Luminii. Serialul se difuzează pe Disney Junior în fiecare zi de la ora 19:30 și în reluare la orele 11:25, 14:15 și 17:15.

Suprizele nu vor lipsi! Concursurile, premiile, entuziasmul și emoțiile vor crea atmosfera de bună-dispoziție care însoțește toate evenimentele marca Disney Junior. Accesul la eveniment este gratuit atât pentru copii, cât și pentru părinți. Va așteptăm cu drag în universul celor mai buni prieteni!

Mai multe detalii despre evenimentele găzduite de City Park Mall puteți afla pe http://nepi.city-park.fullscreendigital.ro/.

Despre City Park Mall

În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare, la finalul căruia va deveni cel mai modern centru comercial din zona de sud-est a țării, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber. În urma investiției realizate, centrul comercial își va dubla suprafața închiriabilă. În prima fază, încheiată în vara anului 2015, City Park Mall a lansat un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4Dx din afara Bucureștiului. În cea de-a doua fază, oferta centrului comercial va fi îmbogățită cu mai multe branduri celebre de fashion, îngrijire, restaurante à la carte și fast-food, dar și cu o sală de sport ultramodernă.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait